Veckorna rullar på

Det känns som att tiden går sjukt fort just nu. Vi är snart inne i februari men det känns som att det nyss var jul. Inte mig emot dock för snart är det vår igen. Vintern är riktigt tung tycker jag även om jag försöker intala mig att den är lite mysig. Den är mysig men bara ibland och mörkret är riktigt jobbigt tycker jag. Numera är det i alla fall ljust till kl 17 vilket känns så otroligt skönt. Det blir stor skillnad! 
 
Denna vecka är planen att jobba måndag och fredag, möjligen några timmar någon dag däremellan men det får jag se. Känns fortfarande sjukt konstigt att jobba halvtid. Det är verkligen för lite. Ska försöka passa på att hälsa på mormor någon dag nu när jag ändå har extra tid, och förhoppningsvis även mamma! 
 
Abbes schema för veckan ser ut enligt följande:
Måndag Markarbete/dressyr med bommar
Tisdag Uteritt
Onsdag Promenad/lättare jogging på lina
Torsdag Gymnastikhoppning
Fredag Dressyr
Lördag Uteritt
Söndag Uteritt
 
En bra och varierad vecka får jag väl ändå säga. Igår joggade vi lite i ridhuset. Ett ganska kort pass men Abbe var trevlig. Han blir emr och mer i ramen och jag får bättre och bättre känsla. Så det är bara att trimma vidare. Jobbade uteslutande i skritt och trav igår. Rakriktning, övergångar och tempoväxlingar, dvs det ska kunna ske förändringar utan att han sätter sig på tvären. Det krävdes mycket ridning av mig men han var trevlig. Han var väldigt med mig, fokuserad och uppmärksam på mina hjälper. I skritten jobbade jag lite tvärande/sidförande också och han kändes trevlig.