Tisdag och min första arbetsdag denna vecka

Igår var jag ledig vilket var superskönt. Jag tog det lugnt på förmiddagen, åkte till stallet på eftermiddagen och åkte därefter direkt in till Göteborg för att möta upp min sambo och gå på bio. Äntligen, äntligen skulle jag få se Fantastic beasts and where to find them. Soooom jag längtat efter att få se den. Jag har velat se den hela tiden och dessutom hört mycket gott om den men det har varken funnits tid eller möjlighet fören nu tyvärr. Måndagsbio är däremot mysigt så det blev passande ändå. Jag älskade den! Jag tyckte faktiskt att den var helt underbar och jag är riktigt imponerad och ser givetvis fram emot nästa. Sambon gillade den också och då är den bra! Jag tycker den var rolig, mysig, sååå härliga och fina miljöer och starka skådespelarinsatser.
 
 
 
Igår blev det bara en promenad ute för Abbe tillsammans med Elin och Peggy, dvs en vilodag men med aktivitet. Resterande av veckan ser ut enligt följande:
 
Tisdag Dressyr/jogg i ridhuset
Onsdag Dressyr m. bommar i ridhuset
Torsdag Uteritt på grusvägarna
Fredag Dressyr i ridhuset
Lördag Uteritt i skogen
Söndag Uteritt på grusvägarna
 
Själv jobbar jag tisdag-torsdag och är sedan ledig fredag-måndag igen. Jag ägnade gårdagen åt att jobba på min bucketlist som jag tänkte bära med mig hela livet, den kräver alltså stor omtanke och mycket hjärta för att få så bra som möjligt. Det finns så mycket jag vill göra och se så jag kände att det är lika bra att skriva ner det viktigaste! Utöver det har jag faktiskt gjort en bucket-list för året för mig och sambon, tillsammanssaker helt enkelt. Detta eftersom ett nyårslöfte eller mål som jag hellre vill kalla det som jag har 2017 är att ta mig mer tid för min sambo! Han är inte åsidosatt nu och det är inte så att jag har dåligt samvete för honom men jag vill ge oss ännu mer tid att uppelva roliga/härliga/spännande/nerkittlande/mysiga saker tillsammans så då passade det bra. Detta år blir ju ltie ett mellanår då det troligen inte blir någon stor resa utan vi får roa oss hemma helt enkelt!