Sadlar i mängder och stora beslut.

Idag har det inte blivit gjort mycket. Jag har hamnat i en liten seg period. Det passar mig nog inte att bara jobba 50%, jag blir helt enkelt lat och seg när jag är ledig för mycket.
 
Igår var en kompis ute och hjälpte Elin att prova sadlar för andra gången. Nu har Elin ett par riktigt bra alternativ så nu ska hon bara rida i den någon mer gång och sedan fatta ett beslut. Lyxproblem när flera sadlar ligger bra och man kan välja. Fanns ett par riktigt bra alternativ. Jag vet vilken jag tror på men det ska bli roligt att se dem i lite mer arbete. Idag står dressyr på schemat och med tanke på vädret ute så känns det passande att kliva in i ridhuset. I morgon är det dags att ge sig ut igen. Variation förnöjer och är verkligen nödvändigt. Jag vill att Abbe har i alla fall 2-3 pass ute varje vecka, gärna 2 i rad vid något tillfälle för att få lite återhämtning. 
 
 
Vad jag hoppas på den här veckan:
 
Svar från en arbetsplats
Det var ett bra tag sedan jag var på intervju, som i mitt tycke gick bra. Nu har det dock gått ett bra tag och jag har inte hört något. Det är en del saker de behöver kontrollera och det kan vara det som tagit tid (speciellt över jul och nyår) och därför kan ett svar ha uteblivit. Nu känner jag mest att jag antagligen inte kommer bli erbjuden jobbet men skulle därför bara vilja ha ett svar. Oavsett svar så känns det som jag kan gå vidare lite och släppa det. Det var ett jobb jag var väldigt sugen på så skulle vilja ha ett besked, oavsett svar.
 
Skriva
Jag hoppas att jag kan komma till lite ro och få skrivit en del på min bok den här veckan. Det vore skönt att få till i alla fall 10 000 ord under veckan. Jag behöver bara komma till lite ro och hitta lite feeling så brukar det gå i en rasande fart. Det känns som dagarna är fyllda med lite mer mening när jag i alla fall skriver oavsett vad som händer med den färdiga produkten sedan.
 
Dressyr
Jag hoppas få till 3 bra dressyrpass denna veckan, med lite skön känsla. Fortsätta jobba på de bitarna vi fick med oss från senaste träningen. Jag vill gärna ha kommit lite längre innan nästa dressyrträning nästa vecka. Känns ändå som vi kliver på framåt nu. 
 
Träningspass
Utöver ridningen skulle jag vilja pallra mig ut på ett par löprundor och hinna träna ett par styrkepass hemma. Dags att komma i form nu känner jag så att jag orkar rida bättre!