Mitt ressug gör mig tokig

Jag är så himla himla sugen på att resa. Det stör mig. Jag önskar jag vore en sån där som inte har något behov av att resa. Som trivs hemma, är nöjd etc. Jag är verkligen inte det. Jag försöker intala mig själv att jag ändå har häst, det är svårt både ekonomiskt och tidsmässigt att komma iväg men som jag vill iväg. Jag hinner verkligen inte komma mer än hem innan jag vill iväg igen. Suck! Just nu finns det dessutom inte en chans att komma iväg om jag inte får nytt jobb. Sen är det egentligen inte prioriterat att åka iväg men, jag kanske kan övertala sambon ändå.... en liten resa kanske. Vill så gärna uppleva något, helst något nytt. Tur jag har London inbokat i alla fall. Det är verkligen något att se fram emot men jag skulle vilja se fram emot något lite större. En dröm hade varit att utöver London komma iväg en weekend till NYC, ett ställe jag skulle vilja visa sambon, och uppleva något nytt resmål som jag inte tidigare besökt. Hmm tåls att tänkas på. Kanske kan vi få till någon resa i alla fall, utöver London.
 
Jag ägnar mycket tid till att se tillbaka på bilder vill jag lova. Eftersom jag gillar att resa tänkte jag dessutom slänga upp ett inlägg med några av mina drömresemål.
 
 
 
 
En stor del till fantastiska resor är ju också fantastiskt sällskap. Lycklig över mängden människor jag har i mitt liv som är så galet bra resesällskap. Härliga människor!