God dagens

 
Då är det mitt i veckan igen. Jag har snart avverkat arbetsdagen och utanför fönstret är det typ snöstorm. Vet att hästarna kom ut lite senare och kommer troligen in lite tidigare också. Tyvärr! Tur det inte är så många dagar om året som vädret bjuder på det här. Ikväll blir det lite dressyr med bommar i ridhuset. Tur att det står ridning på schemat och inte uteritt för det hade nog varit lite väl spännande.
 
Jag misstänker att jag kanske promenerar en vända det sista jag gör innan jag åker hem också beroende på hur mycket Abbe varit ute under dagen. Vill inte att han står för mycket på box utan motionerar då lite extra. Han trivs dock bra i sin box med sin halm men kroppen behöver ju ändå röra på sig. 
 
Gårdagens ridpass gick helt okej. Abbe har sedan nyår varit lite spänd och sprättig (även i ridhuset på ena kortsidan) och jag vet inte hur traumatiserad han blev på nyårsafton?! Har har tidigare inte reagerat på det men då har han stått mitt inne i stallet nu har han fönster ut från stallet. Jag misstänker (och hoppas) att det lägger sig snart. Han var i alla fall lite spänd, sprättig och ofokuserad, däremellan var han dock väldigt trevlig. Jag känner mig nöjd med passet ändå, man får ju ändå ha en lite sämre dag ibland även om det är lite krävande när de spänner till i halva ridhuset och flyr på andra sidan från det häst-ätande-hörnet... Nya tag helt enkelt. Vi fick i alla fall rida i ett nyharvat ridhus, bara jag och Elin. Vi passade på att sätta på lite musik också så ridpasset i sig var mycket trevligt.  
 
Nu är snart min fikarast slut och jag ska jobba ett par timmar till innan jag beger mig ut i snökaoset (om det inte hinner smälta bort) för att åka till stallet och pussa på min favoritmule! 
 
 
 
 
 
1
Ellen - tävlingsryttare

Va fint och lite häftigt han är tecknad i ansiktet. Har aldrig tänkt på det innan.