Sjuk igen!

Jag som aldrig är förkyld har lyckars dra på mig förkylning nr. 2 detta år! Det började som halsfluss, med gräslig halsont. Och nu är jag bara helt däckad, spenderat hela dagen i soffan med netflix och fruktsallad i orimligt stora mängder. Givetvis kallaste och vackraste dagen på länge, solsken! När såg man solen sist? Minns knappt. Hur som helst så kunde solen med sina starka strålar valt bättre tillfälle än när både ögon och huvud värker av förkylning. Men ja, fint var det och jag ska inte vara bitter.
 
Hästarna får begränsad fri tillgång nu, med nät. Inte fullt så småmaskigt som en del har utan lite lagom, fick dela på flocken igen för en viss unghäst är lite för leksam för andras smak. Så nu är alla nöjda. Inte lätt med olika individer ibland men man får göra det bästa och försöka få alla nöjda. Ingen ska behöva hamna i kläm! Avskyr när en del hästar prompt ska gå ihop trots att det inte fungerar, vad är så svårt med att se problem och lösa dem? Alla fungerar inte ihop, det kan vara brist på underhållning, avsaknad av trygg ledare, individer som helt enkelt inte vill ha varandra i samma hage (eller den ena är lite för förtjust i den andre). Gör alla nöjda! Kan man inte det? Ändra på hästhållningen. 
 
 
 
Planen för min vecka ser ut som så att jag ska kurera mig imorgon också, med frukt, serier och hostmedicin. Torsdag och fredag hoppas jag kunna jobba och rida, gärna i paddocken och öva på läxan. Fredag blir det bio med vänner, måste ju se fifty shades, går inte att missa! Lördag är jag ledig, då tänkte jag träna groundwork med Prins och packa för på söndag blir det full rulle! Dagen börjar med träning 8:30, och så måste jag och Prins bege oss hem absolut senast 10:00 för kl 10:54 ska jag sitta på tåget till stockholm för konferans och galafest med jobbet, eller ja maxare från hela sverige! Ska bli helt fantastiskt roligt så tills dess måste jag vara frisk, no excuse! Är hemma igen på tisdag och då fortsätter vardagen som vanligt hoppas jag, baka något gott till allahj
rtansdag kanske? Vi får se.