Livet rullar på

Livet rullar på liksom dagarna. Så vidare spännande skulle jag inte säga att det är. Jag försöker att skapa lite mig minnesvärda ögonblick varje dag men det är svårt. Dagarna går, veckorna går och månadera går. Vi är redan inne i vecka sex vilket känns helt orimligt. Var det inte nyår alldeles nyss?! 
 
Jag sitter i alla fall och intar kaffe på kontoret. Jag skall alldeles snart ut i kylan (fy tusan vad kallt det är) och flytta bilen, efter ett morgonmöte var jag sent på kontoret vilket innebär att jag fick nöja mig med en tvåtimmarsparkering. Så jag måste pälsa på mig för att flytta den. Inget jag ser fram emot, det är riktigt råkallt ute. Det både blåser och snöar till och från. Brr! Vid ca 14.30 skall jag bege mig hem, mata katterna och mysa en snabbis med dom innan jag ska byta om och bege mig till stallet. I övrigt är det jobb onsdag och torsdag och resterande tid tänkte jag spendera med att skriva. Jag hoppas få klart grunden till min bok denna veckan. Inte mycket kvar nu nämligen. Sen återstår bara att läsa igenom, komplettera, ta bort, se till att den röda tråden hänger med samt korrekturläsning och råd/idéer/frågeställningar får väl valda testläsare. Så en del jobb kvar men ändå!
 
Abbe har jobbat på som vanligt, lite bommar, lite dressyr och lite uteritter. Den perfekta balansen tror jag att det kallas. Igår var det dressyrträning, tänkte berätta om den i ett eget inlägg, så idag blir det lite kort repetition och lösgörande. I övrigt ser veckan ut enligt följande:
 
Måndag Dressyrträning
Tisdag Lättare dressyrpass, repetition från gårdagens träning
Onsdag Uteritt på grusvägarna
Torsdag Uteritt skogen
Fredag Dressyr ridhuset
Lördag Dressyr/bommar ridhuset
Söndag Uteritt skogen/åkern