Kaffe ur min rosa mugg

Sitter och kikar runt på bloggar, youtube och noterar dressyrprogram samtidigt som jag dricker kaffe ur min rosa mugg. Morgonen spenderades i stallet eftersom det är min helg. Det är snart dags att åka tillbaka för lunch och stallfix och avsluta med insläpp.  
 
Jag kikar runt på terrängträningar på youtube och är så sugen samtidigt som jag egentligen vet att jag är på tok för feg. Har i alla fall som mål att fortsätta träna kravlöst under året för att sedan kanske starta någon nästa år. Den som lever får se. Till något mer aktuellt, trots att det nyss var programridning så är det snart dags för den i mars som jag lovat mig själv att vara med på. Så jag sitter och kikar på lite program för att se vad som kan vara lämpligt att rida. De flesta har ju ändrats sen jag var ute och tävlade senast för 100 år sen. Funderar lite på LB:2/LB:3, hade gärna haft lång bana för Abbe tar gärna lite plats men funderar på att lägga ut bommar någon dag och testa kort bana för att kanske rida LB:1 eller LA:1. Hmm får känna lite på det.
 
Abbe och Peggy har fått en lite microvila med 5 dagar (inkl idag) som endast har inneburit skritt ute, mest i skogen. Det kom lite impulsivt men med tanke på kommande veckor kändes det väldigt behövligt för dem. Abbe kommer nog vara lite dryg att rida i morgon men jag tror hans kropp tackar mig. Det finns redan en grov plan för resten utav månaden eftersom det händer så mycket och jag vill få ut mesta möjliga utav det så behövs det planering. Detta eftersom Abbe inte vill gå varken för få eller för många dagar i ridhuset om man vill få ut maximalt av diverse träningar och andra påhitt. Jag tänker nog dela med mig av den grova planen på måndag.
 
Nu ska jag fortsätta dricka lite kaffe ur min rosa mugg innan jag ger mig iväg till stallet igen med Elin! 
 
 
Hur vi ser ut mest!
 
 
 
1
Sanna

ÅH, samma här! Tycker det ser såååå roligt ut med terräng, men är lite för skraj för att våga. :)

Svar: Men eller hur, jag hade inga problem med det förr men det där med att man blir fegare med åren stämmer verkligen på mig... Men jag tänker fortsätta träna på småhinder och på olika banor. Rätt var det är så kanske jag känner mig redo för att i alla fall ta mig runt debutant utan att vara livrädd!
Emily, Mikaela Ä, A