En fulländad helg

En helg med besök från Emily och GHS kan inte bli fel. Räknade dessutom ut att det nog är ett halvår sedan, lite drygt sen jag träffade Emily?!! What?! Det får aldrig hända igen, aldrig!
 
Emily kom i fredags morse och jag och Elin mötte upp henne inne i Göteborg. Sedan hängde vi på Scandinavium på förmiddagen och mässan där emellan och ett par timmar på eftermiddagen. Sen åkte vi hem för att åka till stallet. Abbes ridpass de senaste dagarna tänkte jag ta i ett eget inlägg. Efter stallet åkte och och Emily och handlade, det var ganska tomt på Ica vid 22 en fredagskväll, undra varför?
 
Lördagen kom och jag och Elin åkte till stallet på morgonen medan Emily fick lite sovmorgon. Efter stallet gjorde vi oss i ordning och åkte in mot Göteborg igen för mässan på förmiddagen och showen på kvällen. En mycket trevlig dag och vi var både trötta och glada när vi kom hem sent efter ett besök på Max på vägen hem. 

Söndagen var lugn, jag och Emily låg i sängen typ halva dagen och pratade, kollade Netflix och halvsov. Mysigt ändå. Sen åkte vi till stallet och tog en promenad med hästarna innan jag körde Emily in till Göteborg för att ta tåget hem. Helgen gick som vanligt för fort och det kändes på riktigt jobbigt att lämna henne. Jag var inte riktigt redo för det tror jag. Meeeen jag får se till att hon kommer hit snart igen, väldigt snart tänker jag. 
 
Nu är det måndag igen och jag är tillbaks på jobbet. Som vanligt. Även kommande helg innebär besök här i Göteborg för min del. Ska bli väldigt trevligt. Blir lite bortskämd med hotellövernattning och sådär. Känns helt okej ändå. Fint sällskap, hotell (med tillhörande hotellfrukost) och lite drinkar (läs öl) blir nog en finfin kväll!