Alltså det här med väder

Jag tänkte inte klaga åp att det är dåligt väder (vilket det är, regnet öser ner) utan jag vill ägna en liten kort sekund åt att klaga på väderappar. Är det så himla svårt att förutspå vädret? Jag blir tokig. Igår tröstade vi oss med att det inte skulle regna de 10 närmaste dagarna, självklart kan det förändras över tid men till dagen efter? Det borde man väl i alla fall kunna förutspå? Kan vem som helst bli metrolog? Hur stor mängd fel kan dem ha? Blir lite smått tokig. 
 
Det klarnade i alla fall upp igår. Vi hade lite is i magen efter att hästarna kommit in och tog en kaffe medan vi väntade ut regnet. Så vi hade uppehåll under vår ridtur. Vi var ute i någonstans strax över timmen och skrittade endast. Abbe var otroligt lugn, nästan så jag trodde att han var sjuk. Han var dock väldigt tillfreds och verkade njuta av tillvaron. Så tyst och härligt i skogen, bara vi, hästarna och lite fågelkvitter. Så där gick vi och pratade om livet och njut av tillvaron! 
 
Hur Abbes vecka sett ut och kommer se ut resten av veckan:
 
Måndag Dressyr ridbana
Tisdag Bommar/markarbete ridhus
Onsdag Uteritt
Torsdag Uteritt
Fredag Vila
Lördag Hoppning ridhus/ridbana
Söndag Uteritt
 
Han får en liten lugnare vecka med mycket uteritter. Tror hans kropp behöver det. Sen hoppar vi på lördag och förhoppningsvis även några språng tidigt i nästa vecka. Samlar på mig språng i kroppen just nu inför nästa helgs P&J. Ska bara bestämma vilken höjd vi skall hoppa så ska jag anmäla mig. 
 
 
/Mikaela