Onsdag och mitt i veckan

Den senaste tiden har gått i ett, tyvärr. Det har varit flytt av mig själv, av hästen och sen blev jag passande nog sjuk på det också. Men nu känns det som allt börjar falla på plats igen. 
 
Hästarna flyttade i lördags och verkar trivas kanon. Stallet är riktigt fint, likaså ridhuset och omgivningarna. Vi trivs kanonbra hittills och jag hoppas det håller i sig. Alla är supertrevliga och snälla så det känns hur bra som helst. Det känns även som att hästarna trivs väldigt bra och det är givetvis det viktigaste för att vi ska trivas. Det ska bli väldigt roligt att komma igång med träningen igen. Känns som att vi kan utvecklas här och jag är så otroligt pepp på det. 
 
I söndags tömkörde jag Abbe, blåste ur honom lite energi. Han skötte sig lång över förväntan och verkade nöjd med att ha fått röra på sig lite ordentligt. I måndags blev det nya skor med en ny hovslagare för oss, kändes kanon så jag hoppas på det också. Det blev vila efter det och mest mys och fokus på att landa och börja hitta saker etc. Igår blev det premiärridning i ridhuset och Abbe var fin. Jag fokuserade endast på att jogga i en lägre form, och jobba på takt, balans och med övergångar och lyhördhet. Han var fin, lite loj kanske men å andra sidan har jag hellre det än en supertaggad och överenergisk häst. Resten av veckan ser ut enligt följande:
 
Onsdag Lösgörande i ridhuset
Torsdag Uteritt på töm
Fredag Bommar i ridhuset
Lördag Uteritt 
Söndag Uteritt