Mot ljusare tider...

Höjdpunkten med julen utan tvekan!
 
Julen och tillhörande helg är över för denna gång. Jag jobbar idag och eventuellt i morgon men sen är jag ledig igen över nyår. Jag är lite trött och seg idag men annars är det ganska lugnt och trivsamt på kontoret såhär i mellandagarna. Jag jobbar eftersom jag inte har så mycket semester kvar efter 4 veckor i somras och 2 veckor i USA. Julen var supertrevlig, lugn och mysig och fokus var bara på att umgås och ha roligt. Så det var mer än trevligt! 
 
Julafton var vi halva dagen hos min sambos bror och kvällen spenderade vi med min familj. Helt lagom! Juldagen spenderades i sällskap av bästis som var hemma från Stockholm, vi fikade, shoppade lite småsaker, traskade omkring i ett mörkt Göteborg och avslutade med några öl på kvällen på Ölstugan-Tullen, helt klart ett nytt favorithak för min del, lagom med folk, bra med sittplatser, många olika öl (även billig) och med en volym på musiken som tillåter konversationer. Så det var perfekt. Min sambo och en kompis till honom mötte också upp så vi snackade och drack öl till stängning. Vi började prata om att resa ihop igen vid centralstationen och efter promenaden upp till Ölstugan-Tullen och efter ett par öl bokade vi en resa till London, så i sommar drar jag och bästa Danni till London över en långweekend. Känns så sjukt kul att ha det bokat. Som en julklapp till oss. Känner på mig att det kommer bli så bra, hon är trots allt min rese-soulmate! Vi kom på att det är snart 7 år sedan vi var där tillsammans, fy fan vad tiden går fort. Längtar så mycket, skrattar aldrig så mycket som i hennes sällskap så det kommer bli fartfyllda och roliga dagar med henne i sommar. 
 
Abbe har tagit det lite lugnare över jul, vi har varit ute i skogen den 23, 24 och 25 samt att vi igår började med att skritta dem ute i 35-40 min innan vi joggade dem lite i ridhuset. På grund av blåsten kom de in lite tidigare igår och därför motionerade vi lite extra länge. Så det blev ca 40 min ute + 30 min i ridhuset. Tror dem tyckte det var skönt. Idag rider Filippa Abbe och hans schema rullar på som vanligt igen men lite extra lugnt över jul har inte skadat, men nu är vi pepp på att lägga i en högre växel igen. 
 
Abbes schema för kommande vecka ser ut enligt följande:
Tisdag Filippa rider (troligen dressyr i ridhuset)
Onsdag Dressyr i ridhuset
Torsdag Uteritt på i skogen/ pågrusvägarna
Fredag Uteritt i skogen/ på grusvägarna
Lördag Dressyrträning
Söndag Uteritt eller lite dressyr m bommar i ridhuset lite beroende på väder och status efter veckan
 
En ensam dag på kontoret får man ha mössa och vara lite tokig (ingen ser ju ändå)!