Monday

God förmiddag! En utav de sista måndagarna för det här året är kommen och jag sitter på kontoret. Ska snart gå och ta en kopp kaffe till innan det är dags för lunch. 
 
Veckans planering ser ut enligt följande, i alla fall som det ser ut nu men det borde inte ändras. 
 
Måndag Dressyr i ridhuset
Tisdag Filippa (troligen ridhuset)
Onsdag Uteritt
Torsdag Dressyr/jogging i ridhuset ev med bommar
Fredag Uteritt
Lördag Uteritt
Söndag Dressyr i ridhuset
 
Abbe kommer framöver inte ha några inplanerade vilodagar utan det får bli vid absolut krislägen, dvs när jag verkligen inte kan motionera honom. Nu står de i lite mindre hagar igen och utetiden är begränsad vilket innebär att jag alltid vill att han får röra på sig. En eller två uteritter i veckan är dock i regel på töm (om inte alla) och framförallt i skritt så det är främst "komma-ut-och-röra-på-sig"-dagar. Ju mer utetid det blir när det blir ljusare och varmare så kommer han få sina vilodagar lite mer regelbundet och i större utsträckning men som det ser ut nu är det som minst en promenad som gäller. 
 
Jag jobbar måndag-torsdag och är sedan ledig på fredag. I morgon blir det en liten spontan trip till Ullared och Ge-kås med mamma. Passade bra när Filippa ändå har Abbe, jag kommer därför kila redan vid 12-13 från jobbet. Är lite småsaker som står på listan. 
 
Idag blir det lite dressyr i ridhuset och jag är såååå pepp. Vi var hos två gamla stallkompisar (där den ena har byggt eget stall och den andra flyttade med) i lördags och kom därifrån så peppade. Det är man alltid efter ett besök hos dem. Sååå roligt! Så idag ska vi trimma lite, har jag tur får jag fotograf med mig men det återstår att se. Annars ska vi i alla fall trimma på. Som det ser ut nu kommer vi rida lag under hösten i div II dressyr tillsammans med tre andra gamla stallkompisar vilket känns otroligt roligt. Så nu måste vi bli vårt bästa jag ;) Nä, det känns lagom. Vi hinner bli lite varma i kläderna under våren/sommaren och sen är det bara att tuta och köra. Dessutom så pratade vi lite löst om att Therese kanske även ska starta Abbe i lite hoppning, vilket hade känts väldigt skönt. Så vi får se till att försöka synka våra kalendrar och få till några starter och träningar för dem två ihop innan dess! Nu vill jag ha vår och tävlingssäsong. Steg ett är dock att försöka vara med på de programridningar som anordnas efter årsskiftet på hemmaplan. Blir en perfekt mjukstart för mig och Abbe. Jag hoppas på att jag och Elin kan boka in någon träning snart också, i mellandagarna kanske. Det är så himla roligt att vara igång.