6 saker...

... som hände på vår resa i USA som kanske inte riktigt var planerade men som löste sig ändå och som vi idag kan skratta gott åt. 
 
  1. När vi skulle lämna tillbaka vår hyrbil i Fort Lauderdale var det taggiga bommar i marken där vi skulle svänga in. Jag skickade ut stackars Tobbe för att se om de bara skulle punktera däcken åt ett håll. Det gjorde dem men vi insåg hur dumma vi antagligen såg ut på en övervakningskamera när vi stannade precis framför och en snubbe kommer ut och trampar på taggarna. Absolut, vi har bra koll. (Får ändå en känsla av att vi inte är dom första eller sista som kollar läget innan).
  2. När vi skulle till flygplatsen och hämta Tobbe och Matilda så åkte vi efter gps:en tills vi plötsling börjar se flygplatsskyltar åt ett annat håll än det som vår gps visar. Så där står vi mitt i en korsning och måste ta livsavgörande beslut som att följa skyltar eller gps, vi valde skyltarna och är väldigt glada för det. i övrigt gick det bra att köra bil i USA, vi kanske har dragit ett par heldragna linjer eller kört lite fel ibland men ingen tutade eller visade missnöje så jag tror vi var helt okej ändå. Men summa summarum: vår gps var riktigt dålig!
  3. Jag vet att jag är lättskrämd men alltså mina reaktioner på Halloween Horror nights var faktiskt en överraskning för mig också. När vi var inne i ett haunted house (The Walking dead) var jag elak nog att sno båda grabbarna i vårt gäng. Jag hade mathias som skydd bakom mig och hade huvudet nerborrat i Tobbes ryggsäck framför mig och tvingade Tobbe att gå långsamt med mig. Stackars Matilda fick klara sig själv längst fram. Hmm jag skyller på att jag inte kunde styra över mina känslor, jag hade panik (på riktigt)
  4. När jag och Mathias kom fram sent på kvällen efter lite förseningar till Miami flygplats skulle vi hämta ut vår hyrbil. Trötta, slitna och lite förvirrade hittade vi till hyrbilscentret. Väl där frågades om massa tillbehör etc, bland annt en gps. Vi hade egentligen bestämt tidigare att strunta i gps men väl här stod vi som två idioter och nickade och sa ja. Det blev en dyr läxa: ca 3500 kr! Dem stora ja-sägarna så att säga. Jag skyller på att vi var trötta
  5. Tobbes väska fastnade i säkerhetskontrollen på kryssningsfartyget. Han fick gå ner och visa vad han hade med sig. Vi var måttligt oroliga och när bara Matilda kom tillbaka till vår bestämda mötesplats fick vi inte en bra magkänsla. Meeeen det var lugna puckar och Matilda ville bara skrämma oss. Tobbe hade med sig något så förbjudet som ett Yankee Candle och det får man tydligen inte ha!
  6. När vi åkte mellan Fort Myers och Universal stannade vi vid en rastplats. Det fanns ingen toalett och jag var så sjukt kissnödig. Min plan var att gå in i skogen men eftersom det lät konstigt därifrån och den var så himla tät så satte jag mig i skogsbrynet. När jag sitter där med byxorna nere och hoppas att ingen ska se mig ropar jag till Mathias "Jag hoppas ingen ser mig nu, man får ju verkligen inte kissa på allmän plats i USA, det har jag sett på Cops", precis då svishar en polisbil förbi på vägen. Jag klarade mig men lite nervös blev jag allt!
Detta fantastiska gäng alltså. Vilken resa vi gjorde!