Dagen före nyårsafton

Jag har varit uppe en stund faktiskt trots att jag är ledig. Det är ganska sällan jag sover ut men på sista tiden har jag varit lite extra trött men igår somnade jag ganska tidigt och var därmed utvilad och redo att kliva upp strax innan kl 08. Så sen dess har jag suttit framför datorn med en kopp kaffe, växlar mellan att läsa bloggar och lyssna på poddar. En bra morgon, helt i min smak.
 
Idag står det en del förberedelser på schemat. Vi kommer fira nyår i sällskap av världens finaste grannar/hyresvärdar/kompisar. Så det blir inget stort vilket känns så skönt. Vi ska laga 3-rättersmiddag ihop och blanda drinkar i massor av olika utföranden (fördelen med att ha massa sprit men dricka alkohol väldigt sällan, vi kom fram till att de flesta sorters sprit fanns i vår ägo och då har man ju ett perfekt utgångsläge för drinkblandning utan att bli ruinerad). Tror det kommer bli toppen tillsammasn med lite sällskapsspel och Bingolotto. Hej, hej pensionärerna här! Innan nyårsmiddag i morgon så har jag och Elin stallet, morgonfodring+utsläpp, lunch och insläpp så vi ska ägna dagen åt att handla och förbereda inför i morgon. Under morgondagen ska vi även hinna med en dressyrträning också. Känns riktigt roligt. Så vi får se om det går att få ordning på oss, tror tränaren har många ess i armen och kan få oss att bli lite (läs mycket) bättre. Jag hoppas att hon har tålamod för det kan behövas ;)
 
 
Nu tänkte jag fixa en kopp kaffe till och fortsätta slöa och kolla runt lite innan jag vågar höra av mig till Elin för att se om hon vaknat och är redo för äventyr.