Great Acrobat

 
 
Great Acrobat även kallad Abbe eller Abborren. En valack född 2006 e. Akribori ue. Colombian friend xx. En ganska normalstor häst på ca 1.67 cm, ganska nätt och en typisk sportmodell med fullblodsinslag. 
 
Tre trevliga, taktfasta och framförallt utvecklingsbara gångarter. En mycket positiv och samarbetsvillig häst men med en liten touch av attityd och egensinnighet. Han är inte som alla andra men en mycket rolig häst att jobba med. Hoppar med trevlig teknik och framförallt trevlig och okomplicerad inställning till hinder. En lite ängslig individ i vissa sammanhang med en liten nerv på utsidan men i det allra mesta är han kolugn och en otroligt mysig individ. Han är tävlad ett fåtal gånger och annars främst riden på hemmaplan. En väldigt rolig häst att jobba med där det händer saker från gång till gång. 
 
Förhoppningarna är att Abbe skall fungera som fälttävlanshäst men om han inte vill det så får han bli dressyrhäst då gångarterna är väldigt trevliga. Tror dock inte det kommer vara några som helst problem för honom att hänga på terrängbanan. Det känns som att han är gjord för det. I dagsläget är det dock fokus på grundridning och åter igen grundridning samt stärkande och uppbyggande arbete. Han är muskelfattig och behöver tid på sig att bli stark. Han har trots allt inte varit min i ens två månader. Så vi jobbar stärkande och håller helt enkelt på att lära känna varandra. Efter det finns det nog inte mycket vi inte kommer kunna göra.  
 
 
 
 
 
 
1