Bilder från USA

Här kommer ett litet urval av bilder. Det togs otroligt mycket bilder så det är omöjligt att visa allt och alla. Tyvärr. Bjuder i alla fall på lite bilder från en av de roligaste och mest otroliga resor vi (tror jag pratar för samtliga) gjort! Det var alltså jag, min mamma, Emily och min kompis Daniella. Så ett tjejteam. Vilket var så otroligt roligt. 

 

New york
Första delen av resan spenderade vi i the big apple. Alltså jag älskar den staden. Helt fantastisk. Vi myste runt, turistade och bara njöt av atmosfären. Vädret varierade en del. Allt ifrån 18 grader varmt till typ 7-8 grader. Så lite bättre väder hade inte skadat då det bitvis var riktigt kallt men man skall inte klaga. Våra 6 dagar i NYC var fantastiska!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kryssningen
Del två på resan var en 7-dagars kryssning i västra Karibien. Vårt hem under veckan var otroligt fina Freedom of the seas. Fantastisk båt, fantastisk mat, fantastiskt väder, fantastiska stopp och fantastisk personal. Inget var fel. Vi gjorde fyra stopp, Haiti, Jamaica, Grand Cayman och Mexico. Under kryssningen gjorde vi lite allt möjligt i utflyktsväg, bland annat ziplining (vilket var helt galet otroligt), simma med havssköldpaddor etc.

 

 
 
 
 

 

Orlando
Vilket var ett perfekt avslut. Lite mer shoppning och så fick vi vara barn på nytt i Universals båda parker. Vi hade så otroligt roligt. Perfekt väder, perfekt sällskap. Shoppade lite gjorde vi också, så det slutade med att vi införskaffade en extra väska då väskorna var fulla redan från NYC.  

 
 
 

 

/Mikaela

3
Stina Björklund

Verkar varit en underbar resa!

www.stinabjo.blogg.se

Neapocalypse - en alternativ hästblogg

Det låter som resan jag gjorde när jag var typ 11 år :) Vi var borta tre veckor, några nätter i New York och resten på kryssningsfartygen Norwegian Spirit och så åkte vi kring de karibiska öarna och stannade typ i Santo Domingo, dominikanska republiken, nassau, florida, etc :)

Angelina - Enqvist Dressage

Vilken fantastisk drömresa!

Svar: Det var bland det absolut bästa jag gjort, tror Emily kan säga samma sak. Så mycket vi hann se, göra och uppleva tillsammans med så mycket skratt och skoj. En resa jag rekommenderar alla. Jag hoppas på att kunna ta med min sambo på något liknande inom en snar framtid.
Emily, Mikaela Ä, A