Världens sötaste.

 
När jag skulle släppa ut hästarna i morse så stod Prins boxdörr på glänt! Den måste ha blivit dåligt stängd igår och glidit upp under natten, pålle hade dock stannat i boxen och smög ut först när jag började prata med honom. Fördelen av att ha en häst som alltid är lös, han vet var han bor och det är liksom inte så spännande att rymma. Och sen så är han ju en riktig gentleman min lilla älskling :) 
 
Och helt otroligt söt!
 
Idag blåser det riktigt ordentligt, hästarna är busiga och höll på att latja runt i hagen innan lunch, bet och slet i täckena, busade, jagades, stegrade och brallade runt. Gött gäng det där, alla tre är lika vilda. 
 
Bilder från senaste dagarna :)
 
 
Nu ska jag pyssla vidare, satte igång att städa lite, hade en hel hög rena kläder att vika och har bytt till nya sängkläder - alltid lika skönt. Ska dammsuga också men Klara är på besök i mitt rum så vill inte störa henne :) Ska träna lite mage + rygg idag tänkte jag, jag plågade mig själv med att jogga en runda igår och träna ben + rumpa. Brukar dela upp det lite så jag slipper ha ont i hela kroppen samtigt hehe.
 
 
 
/Emily