Dagens "Vill ha".

Olika dagar väcker olika ha-begär, idag är det detta ;)
 
Först och främst så vill jag få igång sadelletandet! Vill prova massor så jag vet vad som passar både mig och Prins bäst, hästen är såklart viktigast men sitter jag illa så rider jag illa och det blir bara dåligt. Och hitta en sadel i mina kriterier som inte kostar 25 000 lär ju bli en utmaning! Dessutom till oss som är små skogsmulledressyrhippies i hästvärlden haha, utmaning antagen.
 
Något som jag var väldigt nära att köpa förra sommaren i Falsterbo var en Thermobar. I år ska jag ha en. Måste bara komma ihåg att lägga undan lite varje månad så att hästarna kan få vatten i vinter, på sommaren känns det så avlägset men poff så är vintern här och vattnet fryser trots isolerade baljor och så har man en stycke häst som bara dricker varmvatten - dålig kombo. Nu när alla är i samma hage så blir det ju mycket enklare dessutom!
 
Bett. Jag är ständigt på jakt efter det perfekta bettet. Något som hästen verkligen trivs med och har man en kräsen herre som Prins så vill man alltid leta runt och se vad han kan tänkas gilla. Skulle så gärna vilja låna hem lite Sprengerbett, framför allt Dynamic RS i tvådelat och med både fasta och lösa ringa. Känns sådär att köpa bett för 800-1100 och så gillar inte hästen det. Rider ju 80% av passen bettlöst ändå men dressyren får ju gärna fungera också.
 
 
/Emily
 
1