Här var det dött

Ja ibland är det dött här, tyvärr. Jag önskade så att jag hade ett konstant sug efter att skriva och uppdatera här. I mitt fall grundar det sig i två saker: jag har inte tid då jag jobbat så pass mycket samt att jag inte har ett så stort sug kring ridningen längre.
 
Jag tycker inte att det är jättekul att lulla runt och rida lite lätt på min häst. Jag vill träna och tävla. Så jag har en liten motivationssvacka just nu. Framtiden inom hästeriet är ganska oviss så jag får vänta och se. Så länge njuter jag av min fina åsna! Vi myser mest runt och trimmar på banan någon dag eller två i veckan. Absolut inte lika "avancerat" som innan tyvärr men hon verkar nöjd med tillvaron.
 
På söndag skall vi faktiskt ner till skåne och kika på en häst. En häst jag har velat titta på ett tag så nu skall bi faktiskt ner och titta på henne. Hon är väl egentligen "fel" på alla sätt och vis mot vad jag ahde planerat att köpa men känns ändå så himla rätt. Får hoppas att vi har samma känsla på plats. Nästa vecka hoppas jag hinna med och kika på ett par till. Spännande!
 
 
/Mikaela