Myshästar!

Idag så kom jag knappt ifrån stallet, gud vad mina små hästar var mysiga, Curre och Prins bråkade om uppmärksamheten och skulle bara stå och vara gosiga hur länge som helst. I de stunderna känner jag att jag lika gärna kunde placerat min säng mellan deras boxar och bosätta mig i stallet :) När de blåser varmluft i ansiktet på en, söker efter godsaker med en fluffig vintermule och bara vill stå nära och bli kliad i manen. Prins var sådär otroligt gosig och Curre blev jätteavis hela tiden, han är nog den mest svartsjuka häst man kan hitta. 
 
 
Idag så hämtade pappa spån med och några av balarna var trasiga så hästarna fick en ordentlig påfyllning, de kommer nog sova gott i natt! Roade mig även med att sortera massa morötter och knoppa Taz, han blev riktigt stilig. Vad gör man inte när man vill umgås med hästarna men inte riktigt vill rida när det ösregnar och blåser? Idag har jag även hjälpt till och lasttränat lilla Brolle, han var så duktig så, nu har han ju lärt sig att gå på släpet iallafall, men han är väldigt snabb ut igen men han gick på och vi kunde stänga bommen flera gånger och så åkte vi en liten sväng också. Blir träning imorgon också. 
 
Lite kort man för att knoppa (då blir de lite sådär fyrkantiga) men annars ganska fint tycker jag :) Tredje knoppen från vänster gjorde jag först och den blev såklart jättefin, och så när man ska göra fler så blir de inte alls lika bra ;)
 
 
/Emily
3