A change will do you good.

Vad jag ska göra till hösten är ännu oklart, jag har verkligen kört fast, har absolut ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Jag kommer inte fortsätta på ridskolan, jag har varit där i 2,5 år och känner att jag behöver göra något annat. Framför allt så behöver jag pengar så att jag kan betala för mig själv, mina hästar, körkort osv. Så förslag på jobb mottages tacksamt! Häromkring finns inte så mycket, det mesta kräver utbildning inom ämnet och jag har för svårt för att plugga för att läsa till något jag inte är 100% intresserad av.
 
Det enda jag vet är att nästa vinter får inte bli som de senaste två vintrarna. Då kommer jag gå under, jag kommer inte klara av det, har bara känt hopplöshet, varit ledsen och nere så gott som varenda dag. Jag MÅSTE har förändring. Om det så betyder att jag behöver flytta och ta med mig mina hästar eller bara sätta igång och jobba som ett djur för att ha pengar att leva för och kanske lyckas komma på vad jag vill göra i framtiden på vägen. Jag ser bilder och facebookupdateringar om vad folk omkring mig gör och känner mig så enormt ensam och ovälkommen, som om jag alltid är i vägen och ingen vill umgås med mig. Inte konstigt när ens leende aldrig når ögonen längre och man känner sig som en zombie. Jag passar inte in någonstans längre, det har liksom tagit stopp.
 
Jag måste vakna, hitta det roliga igen och våga vara mig själv och anstränga mig för att förbättra allt. Jag vet ju att den enda som kan ändra på mitt liv är jag själv. Men är man världsmästare på att skjuta upp saker så är man, det krävs mycket för att ens gå in på en sida med jobbannonser för det känns bara jobbigt.
 
Tur jag har världens bästa ailen som är så underbar :)
(han tyckte inte heller om tungfrihetsbettet)
 
 
/Emily
1
Elvira - Baraelvira.se

Känner prrrrrecis likadant, har liksom fastnat. Söker tusen jobb men får inget och allt står bara still. Så svårt att ta sig till ställen nu när jag bor ute på landet så alla dagar är likadana. Så; I feel ya giiirll

Svar: Det är verkligen så drygt! :(
Emily, Mikaela Ä, A