Paddocken idag.

Skrittade fram på vägen som vanligt och sedan red jag ett pass i paddocken med min vita. Han var kissnödig idag också! Hopplöst, han vägrar kissa med utrustning och jag kan ju inte gå in i stallet och ta av honom allt och vänta på att han ska kissa innan jag fortsätter rida. Så Curre fick bita ihop, lite seg och sådär men det gick. Något annat som inte gick så bra var att min kamera, min älskade kamera gick i pension. Slutaren sa tack och adjö. Så Felicia hann inte ta så mycket bilder i galoppen tyvärr men det blev många fina travbilder :) 
 
Ska lämna in kameran igen och se vad det kan tänkas kosta att byta ut slutaren på den, den är trots allt 4 år gammal men har "bara" tagit 38 793 exponeringar, trodde faktiskt den skulle klara lite fler, närmare 50' iallafall. Sorgligt :( jag som betalade 4000 kr för reparationer på den förra året eftersom fokusen var heltrasig. 
 
Rätt tjock och go är han hästen haha, nästan inget kraftfoder alls och något hö äter han knappt på nätterna + magert bete och hästen lyckas ändå se ut såhär, han har dock gått ner en del i vikt för det är lättare att ha skänklarna på rätt ställe nu än för några veckor sedan. 
 
Jag borde verkligen ha stoppat ner tröjan, snacka om att se pluffsig och slapp ut!
Reminder till nästa gång.. ;) Hästen är skitig och har blåspray på benen, nice.
Men han är ju snyggast ändå :)
 
 
/Emily