Mitt liv

Just nu känns mitt liv ganska hektiskt men å andra sidan trivs jag riktigt bra med tillvaron. Det enda som saknas just nu är att få hem min lilla åsna. Annars är det så gott som komplett. Försöker att ha andra roliga saker att se fram emot nu när jag inte har ridningen och tävlingar att se fram emot.
 
Framöver blir det massa roligheter:
  • På fredag drar jag med bästis till Malmö för att hoppa på Big slap, sola, bada och fira min födelsedag. Bättre kan man inte ha det, har inte träffat fina Danni sedan summerburst. (Kan någon förklara varför Stockholm ligger så långt bort?!)
  • Hämta hem Caga (förhoppningsvis) på måndag
  • SEMESTER nästa vecka. Sjukt skönt faktiskt. Ska bland annat ut till mamma och pappa och tillbringa ett par dagar på båten med vad det ser ut som fint väder, god mat och mycket läsning
  • 31 augusti bär det av till Stockholm för Carlsberg - Where is the party med Axwell tillsammans med Danni
  • 5 september drar jag till London tillsammans med min älskade mamma, som vi har längtat efter denna resa!
Annars så rullar livet på. Massa pyssel i lägenheten men just nu är det egentligen endast det roliga kvar. Lite lister och så saknas men sen så, inredningen är i full gång. Hoppas det är klart snart så jag kan visa er :) blir hur fint som helst. Nöjd, och helt klart värt allt slit!
 
Sakna tävlandet kommer jag göra, antagligen så jag dör men vad skall man göra. Kan inte
annat än att göra det bästa av situationen. Har i alla fall min fina åsna!
 
/Mikaela
2