Vad jag inte skulle våga göra ;)

Jag brukar alltid tänka på vad jag vill göra och ska göra med mina hästar men det är sällan jag funderar på vad jag helst inte skulle göra eller inte vågar göra..
 
Prins skulle jag inte vilja rida förbi kossor på nära håll (haha), thats it. Där tar det stopp för mig, det gör för ont i ryggen, leda förbi skulle dock gå bra.
 
Curre har jag lite fler saker jag inte skulle vilja göra, de flesta för att jag är rädd om honom men det jag kom att tänka på först var att släppa honom lös i ett ridhus och stå kvar i mitten, där hade jag gått upp på läktaren, eller blundat ;) Han är nämligen sån som inte fattar att människor är små och ömtåliga, han tror att vi kan leka på samma sätt och försöker alltid få med en när han vill busa i hagen. Kommer mot en i luftig galopp och tvärvänder framför näsan på en och lägger av en GIGANTISK bock-bakut-skruv så man får vara snabb åt andra hållet. Curre vill man helst inte ens longera av samma anledning, för det första går det så fort att man blir snurrig samt att han bockar och flyger omkring som en gummiboll. Vildhäst ;) (Och släppa Curre lös i paddock hade inte gått, är helt hundris på att han skulle hoppa ut med en gång haha)
 
 
/Emily
1