Uteritt i solskenet.

Tog in hästarna fem över sex idag, inte illa! Så underbart väder så man vill bara vara ute!
På jobbet idag red jag Olga, lugn och fin häst idag, hon rör sig som en dröm och är så mjuk & fin så det är bara kul att sitta på henne :)

Prins fick sig en uteritt idag, skrittur med ca 2-300m galopp förstås. När det är första dagen som man verkligen kan rida på vägen igen så måste man ju få bocka av sig lite! Det är tur Prins gör snälla bockningar hihi, stannade i ett dike för att dricka på väg hem sen.. är man törstig så är man! Det är tur att han inte är någon kräsen häst som min store Curre!

Gick förstås en promenad med Curre idag med, han skötte sig riktigt bra. Han har blivit så mycket lättare att gå med nu när man har promenerat så mycket med honom. Försöker gå 20 min varje dag med honom så att han hålls igång.

Igår så var vi i jönköping och gick på bio, därav den dåliga uppdateringen. Såg war horse, verkligen jättebra film, välgjord och bra handling. Ganska brutal emellanåt eftersom det är krig förstås :P Men det slutade ju bra iallafall.
Var på Charlies en sväng med men där var inte kul att gå - fullt med lådor och kaos överallt, de har inte lite saker att packa upp. Var på Hööks med, tänkte köpa det rundsydda tränset till Prins/Curre (båda kan ju ha det) men det var slut, fanns bara i cob kvar. Så får klicka hem det istället!

3