Happy New Year!

Wow, minnet är bra men det är kort.
Påbörjade detta inlägg med att skriva rubriken. Gick ner och åt. Kommer tillbaka och har glömt vad jag skulle skriva om. Score!
 
Nåväl, som sagt så sitter jag hemma och har en mysig date med min dator idag. Så finns det fler där ute som har samma problem som jag idag så feel free to comment! 
 
Jag shoppade precis lite, sjukt länge sen jag beställde nått från internet så känner mig nästan lite skyldig. Köpte iallafall en bh och ett par skor och jag skulle med lätthet kunna fortsätta shoppa men måste ju spara pengar för vi åker ju till Dublin om en månad! 
 
 
Såå, jag roar mig iallafall med lite partymusik och annan grym musik och choklad. Helt ok faktiskt, minus allt hostande och känslan av att hela huvudet är fullt med slem ;) Allergitabletterna hjälpte iallafall så kliandet är borta och det är så obeskrivligt skönt! 
 
Vad förväntar jag mig av 2013 då?
Alltid sånt man vill bli bättre på men som man inte vågar lova dvs. typ äta bättre, träna mer osv. 
Jag ska iallafall ta körkort snabbast möjligt. Det är ett måste. Och sen hoppas jag söka in till någon skola till hösten, vad vet jag inte riktigt, ni som känner mig vet lite vad jag funderar på. Jag tycker det är supersvårt att hitta något som verkar intressant och som jag faktiskt vill jobba med. Det finns helt ärligt inte nått som lockar speciellt mycket. Lite tragiskt ;) 
Sedan önskar jag att det kan bli ett bättre år än 2012, jag har aldrig känt mig så ledsen, ensam, tom, uttråkad och oinspirerad som i år. Men samtidigt vet jag mer om vem jag är och vem jag vill vara. 
 
1