Vart tog helgen vägen?

Vacker morgon!
 
Alltså jag tycker det var helg alldeles nyss men redan rullar tisdagen in. Helgen gick så himla fort och fylldes av en hel del konstigheter. Konstigheter som jag inte vet om jag kommer dela med mig av. Konstigt och lite läskigt var det men ja vi får se.
 
I alla fall har vi haft stallet i helgen så vi har faktiskt varit i stallet mer eller mindre hela helgen kan man säga. Det har varit mysigt även om vi bara hunnit med typ 1/3 av det vi planerade från början. Hur kan tiden gå så himla fort när man är i stallet? Vi har i alla fall hunnit snickra ihop en till foderlåda till hagen så nu hoppas vi på lite mindre spill. Det var så fint väder i lördags, en helt fantastisk morgon medan söndagen i sin tur mest var grå, med smått duggregn och fukt. Vi har varit ute i helgen vilket har varit ett skönt avbrott. I lördags höll vi oss på grusvägarna och i söndags kombinerade vi åkern och grusvägarna, det var lite för mörkt och blött för skogen. 
 
Frukost i stallet är givet en morgon som lördagen bjöd på. Lite mys med ett stycke katt är också högst nödvändigt en helg!