Torsdag och träning

Denna veckan har det verkligen varit dåligt på bloggfronten så får väl helt enkelt meddela vad som hänt hittills och vad som komma skall. 
 
Måndag Filippa red
Tisdag Dressyr i ridhuset
Onsdag Uteritt på grusvägarna
Torsdag Dressyrträning
Fredag Dressyr/jogg i ridhuset
Lördag Uteritt skogen
Söndag Uteritt grusvägarna
 
Dressyrpasset i tisdags kändes bra. Abbe var med mig, trevlig och följsam. Han var avspänd och pigg. Lite väl pigg kanske för vi hade lite lätt svårt att trava efter första galoppen. Abbe ville väldigt gärna galoppera hela tiden men han var överlag väldigt fin. Igår var vi ute i storm och regn på grusvägarna. Vad gör man inte, det var dags för en utedag så det fick det bli trots vädret. Det gick fint och vi tog en runda åp de lite hårdare grusvägarna på ca 50-55min. 
 
Idag är det dags för dressyrträning. Andra träningen för en ny tränare. Förra gången visade Abbe sin absolut sämsta sida, det som var bra med det var ju att vi kunde få hjälp att ta oss ur det. Idag hoppas jag dock att han kan vara lite mer medgörlig så vi faktiskt kan visa lite vad vi kan. Däremot skulle dressyrstaketet komma upp idag inför programridningen på lördag så det kan ju bli spännande. Vet inte om Abbe sett ett dressyrstaket innan så det kan bli spännande och troligen blir han spänd på grund av det istället. Oavsett så ska det bli roligt. Hoppas på en bra känsla precis som förra gången!