Söndag och veckan är slut...

Jag satte ju upp några saker som jag hade velat göra eller fått fixat innan veckan är slut. Vi kan ju se om något utav det gått vägen. 
 
 
Svar från en arbetsplats Nej
Det var ett bra tag sedan jag var på intervju, som i mitt tycke gick bra. Nu har det dock gått ett bra tag och jag har inte hört något. Det är en del saker de behöver kontrollera och det kan vara det som tagit tid (speciellt över jul och nyår) och därför kan ett svar ha uteblivit. Nu känner jag mest att jag antagligen inte kommer bli erbjuden jobbet men skulle därför bara vilja ha ett svar. Oavsett svar så känns det som jag kan gå vidare lite och släppa det. Det var ett jobb jag var väldigt sugen på så skulle vilja ha ett besked, oavsett svar.
 
Skriva Nästan, 8900 ord är skrivna som jag dessutom är väldigt nöjd med
Jag hoppas att jag kan komma till lite ro och få skrivit en del på min bok den här veckan. Det vore skönt att få till i alla fall 10 000 ord under veckan. Jag behöver bara komma till lite ro och hitta lite feeling så brukar det gå i en rasande fart. Det känns som dagarna är fyllda med lite mer mening när jag i alla fall skriver oavsett vad som händer med den färdiga produkten sedan.
 
Dressyr Nästan, 2,5 bra pass vilket får anses som ett bra utfall ändå
Jag hoppas få till 3 bra dressyrpass denna veckan, med lite skön känsla. Fortsätta jobba på de bitarna vi fick med oss från senaste träningen. Jag vill gärna ha kommit lite längre innan nästa dressyrträning nästa vecka. Känns ändå som vi kliver på framåt nu. 
 
Träningspass Njae, ett joggingpass och ett styrkepass får väl inte anses som succé
Utöver ridningen skulle jag vilja pallra mig ut på ett par löprundor och hinna träna ett par styrkepass hemma. Dags att komma i form nu känner jag så att jag orkar rida bättre!
 
 
Okej det var ju ett sådär bra utfall får jag lov att säga. Jag är i alla fall väldigt nöjd med skrivningen denna vecka. Inte så mycket kvar nu. På´t igen med nya mål nästa vecka. Det får bli att jag plockar med de som inte avklarats och dessutom fylla på med något nytt! Skam den som ger sig.