Kaffe, kontor och kalenderönskan

God morgon! Sitter på kontoret med kaffekoppen i högsta hugg (ovanligt). Jag förstår ärligt talat inte hur jag överlevde innan jag började dricka kaffe. Saknar en kalender bredvid mig dock. Hittade en bra inne på Akademibokhandeln i Nordstan, eller jag hittade två och kunde inte bestämma mig. Tänkte köpa den i Alingsås eller Lerum sen som också har Akademibokhandeln men den fanns inte på något utav dem så jag får glatt åka in till Göteborg igen! Jag har en förkärlek för kalendrar och kan inte leva utan en i pappersformat, den i mobilen/på datorn ger mig inte alls samma känsla. 
 
Guess who's coming? Emily, kommer till mig under GHS, dvs 24-26 februari. Så glad för det. Saknar henne så jag blir galen ibland. Det var längesen nu, så det är på tiden. Vi bor ju ganska trångt numera meeen det får gå bra ändå. Finns det hjärterum så finns det stjärterum som man brukar säga! Mysigt. Som det ser ut som nu verkar det blir GHS fredag fm och lördag em. Ska köpa biljetter också, meeen är egentligen lite för fattig men va tusan. Det löser sig!
 
Så ridsugen dessutom. Ser därmed fram emot stallet i eftermiddag. Dags att trimma vidare. En film från förra dressyrträningen dyker upp om ett par timmar också. Nu är det dags för morgonfika (dvs meeeera kaffe) och sen lite mera jobb.