I skogarna

Igår var vi ute på tur i skogen. Det var en minst sagt spännande tur i skymningen. Vet inte vem som fick bäst träning, hästarna eller jag och Elin. Oavsett så var det en väldigt mysig tur. Lite snö kvar på marken och lite småkallt men ändå så himla mysigt. Efter skogen knatade vi ett varv runt en åker dessutom för att förlänga rundan lite så igår fick dem minsann lyfta på fötterna (och vi med) och vi var ute i ca 50 minuter i alla fall och kom tillbaka med riktigt nöjda hästar.
 
Idag ska vi sitta bänkade på läktaren i ridhuset eftersom det är programridning. Det ska bli väldigt trevligt, så nu ska jag bara svida om och så ska jag och Elin åka och handla matsäck innan vi beger oss till stallet för en heldag. Efter programridningen så ska vi ut på tur med hästarna dessutom. Så idag är det många lager kläder som gäller men vad gör det när man kan sitta och insupa inspiration på läktaren!
 
 
Jag tänker att det är tur att jag nästan bara har hästintresserade vänner som är lika nördiga som jag!
 
 
1
ellen - tävlingsryttare

Va roligt det måste vara att bara sitta och titta på en programridning med en vän samt även rida ut med en vän, haha. Jag rider till 98% alltid själv :) Önskar att jag åkte på fler småevent som programridningar jag också och tittade!

Svar: Jo det är ju helt klart fördelen av att ha hästarna inackorderade någonstans och inte ha dem hemma. Sen är ju fördelarna hemma att man kan bestämma precis allt själv, vilket jag hade älskat. Däremot kommer jag nog aldrig kunna ha häst utan Elin i samma stall. För mig är det halva nöjet att kunna umgås med henne, hon är min eviga hästskötare, följeslagare och sällskap. Tror inte jag kan ha häst utan hennes stöd. Guld värd :) Nu står vi ju numera på en rätt stor anläggning. Inte stor utifrån antalet boxar och hästar men med en ägare med stora visioner. Så vi kommer ha både clinics, programridningar och givande träningar på plats vilket känns väldigt givande och roligt :)
Emily, Mikaela Ä, A