Förväntningar och mål, 2017

Nytt år och nya möjligheter. Lite av en kliché kanske men visst är det så? Man är lite extra redo att ta tag i livet igen efter allt godis och ledighet. 
 
Personligen så är jag inte direkt en mål-människa. Jag jobbar liksom inte så. Men jag gillar att ha någon form av plan för hur jag vill att bilden ska se ut när den är färdigmålad eller vad man kan säga. Sedan går jag på känsla, analyserar och planerar för fullt i mitt huvud :)
 
Varje häst har iallafall lite mål för året. Personligen vill jag lära mig mer främst inom den akademiska ridkonsten och hovar. Så det blir träningar, kurser, inspiration i massor från alla håll! Fick kurs i julklapp och mest lockar nog Bent Branderup i maj :) 
 
Bellis blir 19 år till sommaren och jag hoppas han ska svara bra på sin medicin och fortsätta vara pigg och frisk. Jag vill träna lite mer groundwork med honom och longeringen tror jag vi kan ha roligt med! Jag har även en liten önskan att kunna köra in honom, då jag ändå håller på med Stein så tror jag de kan ha ungefär samma utrustning och det vore ett riktigt vra motionssätt för honom :)
 
Curre som nu är 25 år gammal (jisses vart tar tiden vägen!?) tar det mest på sitt eget vis, livet med en klackspark. Han får fortsätta hänga med ut i skogen och göra det han tycker är kul. Han är fortfarande den som drar igång buset i hagen och bockar högst och rullar noggrannast och så länge han är glad så anpassar jag mig :)
 
Steinprinz fyller 2 år den första mars, innan dess ska han kastreras och få bort vargtänderna. Framåt sommaren hoppas jag att vi kan ut och åka lite transport med tryggt sällskap, fortsätta inkörning lite mer och till hösten hoppas jag att han kan hänga med som handhäst en del om han sköter sig och hoppas ha hunnit lära honom parkera vid pall så man kan börja förbereda inridning nästa år! Jag kommer ta allt utifrån hur han mognar, just nu har jag ingen aning om hur han kommer växa osv så är han inte redo så väntar vi och gör annat :) 
 
Prins då, här hoppas jag att jag klarar av min läxa och får ordning på tempot. Vill att slutorna ska bli lite mer formbara och kunna börja träna lite mer skolade halter. Och såklart - rida en prova på i distansritt! Annars ska vi bara ha kul i allt vi gör - som vanligt! Prins kan allt, det vet han. Jag måste bara vara tillräckligt pedagogisk så att han vet vad jag menar ;)