Crazy cats

Jag sitter vid datorn med morgonens andra kopp kaffe och gör absolut ingenting. Jag surfar runt och tar det lugnt. Hoppas att Elin vaknar snart så jag kan kila ner och hämta en skruvdragare och en häftpistol och säkra upp kattgården ytterligare. Den ena katten var ute igår och jag hade panik, lyckades fånga in henne men det var mer tur än något annat. Så idag ska jag säkra upp den överallt och kommer hon ändå ut så får hon väl vara ute då. Just nu springer hon runt och är totalt crazy här inne. Helt skogstokig och superbusig. Hon är rätt söt även om hon flyttar på alla mattor, välter saker och stökar runt. Vad ska man göra när det spritter i kroppen...
 
Idag ska jag och Elin iväg och hämta ett par sadlar och direkt efter det åker vi till stallet. Idag blir det en uteritt i skogen. Det ligger liiiite snö på marken och det är ganska kallt så förhoppningsvis är det ganska fruset och torrt i skogen. Vilken runda det blir får vi se. I morgon är det programridning i stallet och jag och Elin ska sitta bänkade i ridhuset och kolla på fina hästar och duktiga ryttare tillsammans med kaffe och fika. Nästa gång är vi förhoppningsvis redo att vara med istället för att sitta på läktaren.
 
Gårdagens repitionspass var mixat. Till hälften var han sååå fin. Verkligen helt underbar och bjöd på så fantastiskt fin ridkänsla. Det var längesen jag kände den känsla på honom. Sen de sista 10-15 minuterna var vi allt annat än på samma plan och vi var verkligen inte överens. Vilket såklart är skittråkigt för jag har svårt att minnas det bra från igår och hakar upp mig på det dåliga. Abbe blev springig, lite bitig och väldigt ofokuserad och på det väldigt het och när han då inte lyssnar så blir det mest att vi springer runt med turbon på... Hmm får se till att jag kan hitta knapparna även för att lösa det. Jag ska iaf försöka ta med mig hur fin han var innan dess och hur snabbt vi kom till ridning igår.  
 
Häromdagen när våra hästar stod inne på grund av vädret var jag ute på dagen och motionerade både Abbe och Peggy en liten stund. Självklart var vi tvunga att uppdatera matte. Sötaste Peggy P!