Februari

När en ny månad faktiskt känns lite extra rolig. Februari blir en rolig månad. Det är dessutom bra att just februari är en rolig månad, för när den är över är det förhoppningsvis vår på riktigt som är på ingång och den är så efterlängtad. 
 
På agendan denna månad står:
  • Fortsatt fyllt med träningar

  • Programridning (som jag inte riktigt vet om jag känner mig redo för än men annars får vi roa oss med att bli inspirerade från läktaren)

  • Träning för Johanna Due Boje på hemmaplan vilket känns som en riktigt stor möjlighet, en möjlighet som förhoppningsvis dessutom kommer att bli återkommande

  • GHS tillsammans med att Emily är på besök

Som ni ser blir det mycket häst den här månaden meeeen det är ju det absolut bästa så det är inte så att jag vill klaga. Det ska bli spännande med lite nytt men också återkommande härligheter. Så pepp på vad februari kommer att ge. Hela februari känns lite som en satsning för att kliva några steg till på stegen med målet att bli mitt absolut bästa jag. Kompistid och GHS är dessutom helt oslagbart. Emily är så saknad. 
 
 
 
 
 
 

Produktiv

Jobbar kväll idag och vaknade upp sådär sjukt osugen på jobb. Vill bara göra allt annat! Så jag har tvättat, städat, ridit, gjort stallet, ätit, betalat fakturor osv. Avslutar dagen ganska nöjd och ska snart dra till jobbet, ovant att jobba kväll, lär vara jättetrött imorgon! 
 
För två dagar sedan släppte jag ihop alla hästar, gick över förväntan verkligen, jättelugnt och fint :) Igår fick de en bal i hagen, vill prova om jag kan få dem att äta lugnare med fri tillgång, fortsätter de glufsa i sig om några dagar så får vi se vad planen blir. Än så länge är de ganska duktiga tycker jag :) Klippte även Bellis igår, allt utom ansiktet och nedre delen av benen då min maskin är lite i största laget, han blev så fin!
 
 

Veckorna rullar på

Det känns som att tiden går sjukt fort just nu. Vi är snart inne i februari men det känns som att det nyss var jul. Inte mig emot dock för snart är det vår igen. Vintern är riktigt tung tycker jag även om jag försöker intala mig att den är lite mysig. Den är mysig men bara ibland och mörkret är riktigt jobbigt tycker jag. Numera är det i alla fall ljust till kl 17 vilket känns så otroligt skönt. Det blir stor skillnad! 
 
Denna vecka är planen att jobba måndag och fredag, möjligen några timmar någon dag däremellan men det får jag se. Känns fortfarande sjukt konstigt att jobba halvtid. Det är verkligen för lite. Ska försöka passa på att hälsa på mormor någon dag nu när jag ändå har extra tid, och förhoppningsvis även mamma! 
 
Abbes schema för veckan ser ut enligt följande:
Måndag Markarbete/dressyr med bommar
Tisdag Uteritt
Onsdag Promenad/lättare jogging på lina
Torsdag Gymnastikhoppning
Fredag Dressyr
Lördag Uteritt
Söndag Uteritt
 
En bra och varierad vecka får jag väl ändå säga. Igår joggade vi lite i ridhuset. Ett ganska kort pass men Abbe var trevlig. Han blir emr och mer i ramen och jag får bättre och bättre känsla. Så det är bara att trimma vidare. Jobbade uteslutande i skritt och trav igår. Rakriktning, övergångar och tempoväxlingar, dvs det ska kunna ske förändringar utan att han sätter sig på tvären. Det krävdes mycket ridning av mig men han var trevlig. Han var väldigt med mig, fokuserad och uppmärksam på mina hjälper. I skritten jobbade jag lite tvärande/sidförande också och han kändes trevlig.