En fulländad helg

En helg med besök från Emily och GHS kan inte bli fel. Räknade dessutom ut att det nog är ett halvår sedan, lite drygt sen jag träffade Emily?!! What?! Det får aldrig hända igen, aldrig!
 
Emily kom i fredags morse och jag och Elin mötte upp henne inne i Göteborg. Sedan hängde vi på Scandinavium på förmiddagen och mässan där emellan och ett par timmar på eftermiddagen. Sen åkte vi hem för att åka till stallet. Abbes ridpass de senaste dagarna tänkte jag ta i ett eget inlägg. Efter stallet åkte och och Emily och handlade, det var ganska tomt på Ica vid 22 en fredagskväll, undra varför?
 
Lördagen kom och jag och Elin åkte till stallet på morgonen medan Emily fick lite sovmorgon. Efter stallet gjorde vi oss i ordning och åkte in mot Göteborg igen för mässan på förmiddagen och showen på kvällen. En mycket trevlig dag och vi var både trötta och glada när vi kom hem sent efter ett besök på Max på vägen hem. 

Söndagen var lugn, jag och Emily låg i sängen typ halva dagen och pratade, kollade Netflix och halvsov. Mysigt ändå. Sen åkte vi till stallet och tog en promenad med hästarna innan jag körde Emily in till Göteborg för att ta tåget hem. Helgen gick som vanligt för fort och det kändes på riktigt jobbigt att lämna henne. Jag var inte riktigt redo för det tror jag. Meeeen jag får se till att hon kommer hit snart igen, väldigt snart tänker jag. 
 
Nu är det måndag igen och jag är tillbaks på jobbet. Som vanligt. Även kommande helg innebär besök här i Göteborg för min del. Ska bli väldigt trevligt. Blir lite bortskämd med hotellövernattning och sådär. Känns helt okej ändå. Fint sällskap, hotell (med tillhörande hotellfrukost) och lite drinkar (läs öl) blir nog en finfin kväll! 
 
 
 
 

Inköp

Det har blivit två inköp de senaste veckorna. Det är egentligen helt ologiskt att köpa nya saker innan GHS men det var väldigt nödvändiga saker. Därav blir det nog ingen rolig shopping alls på GHS. Jag får kolla runt helt enkelt men hålla i pengarna. Lite tråkigt kanske men det får gå bra det också. 
 
Eftersom jag under en längre period tejpat mina stövlar och insett att de inte är mycket att laga så fick det bli ett par nya. Efter en del velande och provande så blev det ett par Mountain horse opus high rider. Det kändes nödvändigt att införskaffa innan Johanna-träningen då jag inte är så sugen på att rida i tejpade stövlar. Utöver det blev det ett nytt dressyrschabrak från Eskadron. Inte helt nödvändigt men jag har länge velat ha ett beige med brun/guldig kant och när Eskadron hade ett till ett bra pris så slog jag till. Tycker det är dösnyggt.
 
 
 
 
 
 

När livet är upp och ner och bakåfram

Ibland tar livet en annan vändning än vad man kanske planerat. Jag börjar tyvärr bli ganska van vid det numera, det känns som att mitt liv inte alls tänker gå som jag vill. Så jag får helt enkelt göra det bästa av situationen. Min vardag kantas just nu av ångest, panikångetsattacker och matproblem som följd. På det försöker jag jobba på som vanligt och det går helt okej. Det svåraste just nu är att få i mig mat, när jag har ångest och mår sämre så är det som att min kropp är oförmögen att få i sig mat. Vilket på riktigt är svinjobbigt. Jag fungerar inte utan mat och försöker tvinga mig att äta, det går sådär. I perioder, allt jag får i mig är en vinst. Men nu är det slutgnällt om det, livet går vidare. Jag tror det kommer bli bra även om omställningen är svår som fan!
 
Förra veckan var jag dessutom sjuk så ja därav utebliven uppdatering från min sida. Abbe tog det lite lugnare förra veckan eftersom jag hade svårt att följa vårt schema. Men helgen och början på den här veckan har varit som vanligt och enligt plan. Idag ska vi ut på grusvägarna en sväng för att peppa inför träningen i morgon. Elin hoppas på att kunna komma ut tills min träning för att kika och filma lite. Jag vill gärna ha film så det hade varit super! Om inte annat är hennes mentala stöd oslagbart för både mig och Abbe.
 
Igår red vi ett sista dressyrpass innan Johannaträningen och Abbe var sååååå fin. Lätt ett utav de bästa passen jag haft på länge. Så himla härlig ridkänsla. Lyhörd, framme, positiv och ambitiös. Det är dom där passen som gör att jag tycker det är värt att slit när jag både vill slita av mig håret och strypa hästen med en gramantygel (inte bokstavligt talat såklart). Jag längtar tills allt slit lönar sig och han oftare kan bjuda på det han gjorde igår. Han var verkligen så fin och härlig att rida. Det var bara han och jag i ridhuset och vi njöt nog av lugnet båda två. Roligt!
 
 
 
 
1