Torsdag

Sitter här vid min dator och kan inte förmå mig att sätta fart. Huvudvärk och gäspningar som avlöser varandra idag, en sådan dag. Produktiviteten är på högsta nivån ;) Surfat runt lite och läst om bokföring, företagskonton och allt sånt viktigt. Blir helt snurrig av det! Har väl snart en bra plan tycker jag men det är mycket som ska stämma och när man är helt ny på det så är det lite smått obegripligt ibland.
 
Tanken idag var en lång joggrunda med Prins, sådär bekväm trav och rulla lite i galopp. Och givetvis avlöser skotten och hundskallen varandra idag - jag hade nästan förträngt att det är älgjakt. Så får bli något på ridbanan istället för vår del om jag inte ger mig ut i mörkret istället.
 
Igår så blev det iallafall lite miljöträning för Steinprinz, jag och Felicia släpade ut en stor illblå pressening i hagen och rätt ut på ridbanan - skoj! Det Stein reagerade med var att trampa rätt upp på den och undersöka, tuff inställning till livet, nyfiken på allt! Är ganska imponerad över hans mod och nyfikenhet, det märks att det är en tuff häst och han kommer kräva en hel del jobb för att förstå att man helst ska lyssna på människors små signaler men det är roligt. Jag kör miljöträning med lite olika föremål då och då och helst med honom lös så att han får komma själv och vara med och det gör han med bravur :)