Terrängträning en regnig dag i juli

Har klippt ihop en liten film från av terrängträningarna i somras. En träning som gick så dåligt som en träning kan gå mer eller mindre. Lite bättre än gången innan (som bara var kaos) men långt ifån bra. Var så besviken. Finns nog ett inlägg om träningen i arkivet. I alla fall, förhoppningarna var ju att vi efter ex antal träningar skulle ha kommit längre och få möjlighet att hoppa de hinder som faktiskt ser ut som hinder men det fanns verkligen inte på kartan. För tredje träningen i rad så regnade det, inte lite utan hysteriskt. Tror inte riktigt man ser det på filmen, men det regnade helt galet. Sådär så att man knappt såg framför sig bitvis. Vet inte vem som var surast över vädret, jag eller Abbe. Han var sur som ättika och det i kombination med kass ridning från min sida blev ju sådär.
 
Det ser inte bra ut, men film kan ju alltid vara kul att se. Jag ville inte visa den efter träningen för jag ville landa lite i det, och få lite distans. Årets säsong blev allt annat än som planerat men samtidigt så spelar det inte så stor roll. Nästa år hoppas jag att vi ligger bättre till och har kunnat råda bot på många av de problem som vi haft nu (till exempel att hästen vägrar ta högerskänkeln och att den blir allmänt istadig när den känner för det), för de blir ännu tydligare på bortaplan kan man säga. 
 
På träningen fortsatte jag att rida skit, var frustrerad på mig själv för att jag inte lyckades göra vad Rebecka sa till mig. Jag lyssnar, hör det och tänker på det men kroppen gör raka motsatsen. Så himla surt. Nu har jag i alla fall fått lite distans och kan bjuda på skiten ;)
 Långt ifrån nöjd med varken min ridning eller träningen i sig men förhoppningsvis kan vi bara bli bättre. 
 
Att öva stenhårt på inför nästa säsong:
 1. Att han ska ta skänkeln framåt
  Han ska ta den direkt och skänkel ska alltid betyda just det, inga ursäkter
 2. Få koll på högersidan
 3. Träna på många olika platser för att jobba på tittigheten och istadigheten
 4. Få koll på galoppen
  Framåt, framåt, framåt och hitta ett högre tempo (svårt på denna film dock för han tog inte skänkeln alls)
 5. Få stöd i handen
  Att jag aldrig under några omständigheter får släppa stödet fram (inte drivningen heller för den delen) utan stötta hela vägen