När man inte hinner mer livet...

Heeeej!
 
Jag har de senaste dagarna känt att jag inte riktigt hinner med livet. Därför har det tyvärr varit väldigt bristande uppdatering. Nu känns det som jag är lite back on track igen, men bara lite grann. Nu börjar det ju verkligen dra ihop sig inför resan (9 dagar kvar) och fram tills dess så ska jag försöka komma iordning mer i stallet (vår sadelkammare är fortfarande kaos), inhandla lite saker, packa, fixa allt för katterna, fixa allt förberedande för Abbe, checka in på kryssningen och skriva ut biljetter samt bagagelappar, pre-party med T&M, toppa håret, hämta min bil, mocka ur boxen i gamla stallet, flytta garderoben från gamla stallet, stallmöte, jobbet (som fortfarande svämmar över), storstäda deluxe, tvätta, se klart American horror story säsong 5 (det här är viktigare än vad det låter eftersom det är en del av Halloween horror nights på Universal och jag vill maxa min upplevelse) och sen har jag säkert glömt hälften. Paniken kommer krypandes! Någonstans försöker jag intala mig själv att det löser sig, men det känns lite överväldigande just nu. 
 
Oavsett ska jag snart gå och hämta en kopp kaffe, sen jobba en timme till innan det är lunch. Hoppas hinna med en snabbfika med M innan jag beger mig till stallet i eftermiddag. I förrgår var vi ute på äventyr i skogen och igår backtränade vi vid stallet. Idag kommer F ut och rider Abbe för första gången i nya stallet samtidigt som jag ger henne en genomgång kring de nya rutinerna etc. Så det blir troligen ridbanan för Abbe idag medan jag fixar och grejar lite. I morgon blir det uteritt eller bommar, lite beroende på när vi kommer till stallet. Här komemr i alla fall planeringen för Abbe fram tills jag åker. Den kommer vara lite flytande men kommer se ut ungefär enligt följande:
 
Måndag Backträning
Tisdag Filippa rider på ridbanan
Onsdag Bommar alt uteritt
Torsdag Bommar alt uteritt
Fredag Dressyr på ridbanan
Lördag Uteritt på töm
Söndag Uteritt uppsuttet
 
Måndag Dressyr på ridbanan alt bommar
Tisdag Tömkörning + skoning
Onsdag Uteritt
 
20-27 okt + 4 nov Filippa har Abbe
28 okt- 3 nov Elin har Abbe
 
Abbe har ingen planerad vila fram tills jag åker, av den enkla anledningen att under den veckan som Elin har hand om honom kommer han gå lite på halvfas och vila lite extra. Så ser ingen vits med att han vilar innan. Snarare att vi passar på att rida mycket ute i så fall, så att han får den typen av återhämtning istället.