Gooood morgon :)

Eller ja snart förmiddag men ändå. Min morgon har bestått av att svara på mail och dricka kaffe. Ska snart bege mig till köket för frukostfika med kollegorna (läs: meeeer kaffe). Sen ska jag knappra lite till innan jag åker till Floda för ett möte på plats på en utav våra skolor, efter det är det lunch och sen ska jag packa krispåsar under eftermiddagen. Spännande dag, nja inte direkt men en ganska skön dag ändå. Det känns som att den kommer gå fort i alla fall.  
 
Filippa var och red Abbe igår, såg fint ut. Medan hon red så fixade jag allt annat. Blev ganska sen hem ändå trots att jag inte hade ridningen. Ibland är det skönt att ta det lite extra lugnt, dricka kaffe (eller iste) och pratat med de andra i stallet. 
 
Idag blir det aningen bommar eller uteritt, det beror lite på när vi komma iväg till stallet dvs kommer det hinna bli becksvart eller inte. Känns som två bra alternativ och jag blir nöjd vilket det än blir. Det dök inte upp något TuesdayThought's igår tyvärr, men det kommer idag. En dag för sent, men bättre sent än aldrig i alla fall. 
 
Nu ---> kaffe!