Goddagens

Gooooood morgon, god moooorgon! (eller förmiddag beroende på när ni gått upp)
 
Helgen har som tidigare nämnts varit fullspäckad och därmed flygit iväg fortare än vanligt (om det nu är möjligt). Jag känner mig ändå mer utvilad efter helgen än vad jag trodde att jag skulle göra med det fulla schemat.
 
Nu är det mesta inför resan klart, packat och förberett vilket känns väldigt skönt i mitt organiseringshjärta. Så vi ligger i fas, idag ska min snälla sambo åka och köpa foder till Abbe så han har under hela tiden jag är borta, han ska också skriva ut de senaste papperna som vi behöver ha med oss. Jag ska skriva ut försäkringspapper på alla djuren så det finns lättillgängligt för respektive passare, skriva ut ett schema över vem som har Abbe vilket dag så att alla har koll. Känner mig helt trygg med de som ska ta hand om mina guldklimpar. Lyckligt lottad över att ha så fantastiska människor att lämna över det viktigaste jag har till. Ingen mening att åka bort om man inte kan slappna av och lita på att saker sköts.
 
I lördags släpade jag med en Billy-bokhylla till stallet (en som vi inte ska ha kvar hemma) och vi har äntligen fått bättre ordning i vår sadelkammare. Det är inte klart men vi har golvyta och kan komma åt våra saker. Det känns otroligt skönt måste jag säga. Så nu kan vi organisera lite när vi får tid, lite åt gången. Älskar vår sadelkammare! Vi hade förövrigt morgon+utsläpp i stallet i lördags då vi ändå var i stallet ca 07.50, vilken skillnad det är att fodra och släppa ut 9 hästar mot 25 st som det var på tidigare stället. Piece of cake! Vi gav oss ut på en tur i solen, en helt fantastisk morgon och det gick inte att göra annat än att njuta! Sen var det hem, byta om för att åka till stan med Matilda. Lite lunch och inför-resan-shopping stod på schemat och vi var borta hur länge som helst och fick inte mycket med oss hem men det löste sig till slut ändå (jag shoppade bland annat två par byxor från Matildas garderob för 0kr, det kallas fynd tror jag bestämt). Trötta i fötterna åkte vi vidare för middag och mys hemma hos Tobbe och Matilda. Ett perfekt sätt att avsluta kvällen på. 
 
Söndagen bjöd på en lång stalldag, jag och Elin syntes i gamla stallet vid kl 12 för att mocka ur, städa det sista och säga hejdå en sista gång. För att sedan åka till stallet, fixa och greja lite (mocka, fixa vatten och mat, mocka i ahgen, fylla vatten i hagen etc) innan vi gav oss ut på en längre tur med fina hästar. Abbe tycker kossor är helt okej, ganska söta men när tre stycken kom springande (sååååå himla söta) mot staketet fick han lite fnatt men i övrigt var det inga direkta överraskningar. Lugnt, skönt och trivsamt. Efter det fick hästarna mumsa hö i sina fleecetäcken medan vi hade stallmöte. Ett stallmöte som var mycket, mycket trevligt. Ett mysigt avslut på kvällen. Landade hemma strax efter kl 21. Puh! 
 
Nu ska jag sluta snapa och blogga och sätta fart med jobbet. Härligt ändå att bara ha 3 arbetsdagar kvar och jag börjar dessutom känna mig ganska klar med mina uppgifter. Bästa möjliga förutsättning!
 
 
 
 
 
Jag vet inte om jag är ensam med att kunna underhålla mig med snapchat i timmar. Så himla roligt. Skrattar så jag gråter titt som tätt och älskar att jag har lika tossiga kompisar som jag är själv som förgyller mina dagar med fantastiska snaps. Jag äääälskar geten, kommer använda den hela dagen och skicka till alla, man vet ju inte när den försvinner!