En torsdag

 
 
När ett peppande citat inte räcker till, då kan fyra behövas (och några koppar kaffe)
 
Jaha nu var nästan denna veckan slut också. Det bara flyger iväg och jag känner att jag inte riktigt ligger i fas. Någonstans försöker jag ändå intala mig själv att det löser sig. Det gör det alltid. Ingenting blir som man tänkt (i alla fall inte i min värld) men det mesta brukar lösa sig efter lite trassel tids nog. Så länge det finns människor i ens närhet som backar upp och bryr sig så löser sig allt. I alla fall allt väsentligt. Man kommer långt av kärlek!
 
Nu har mer än halva arbetsdagen gått och jag kämpar på med mina långa listor av arbetsuppgifter. Det går framåt men inte i den takt jag vill tyvärr. Min helg är fullbokad minst sagt, hälften roligheter och hälften nödvändigt ont men det blir nog bra hoppas jag. Vila får jag göra efter semestern, eller något. Vill inte direkt sova bort den fantastiska resan heller. Den ska utnyttjas till max. Så excited.
 
Planeringen inför helgen ser ut enligt följande:
 
Lördag
Stallet tidig morgon
Köpa foder
Vika undan all tvätt (är det bara jag som har problem med att den sällan kommer in i garderoben?!)
Handling/inköp på stan tillsammans med Matilda
Pre-party med T&M inför resan, skriva ut de sista papprerna, äta middag, godsaker och dricka vin
 
 
Söndag 
Packa och tvätta
Eventuellt låna bil av mamma och pappa för att få med mig skåpet som är tänkt till sadelkammaren
Mocka ur gamla boxen + röja undan allt skräp
Stallet
Stallmöte
Städa (kvällen)
 
Sista helgen hemma, vilket känns så otroligt konstigt. Men jag hoppas att jag känner mig redo för avgång efter helgens alla bestyr. Nu ska jag jobba klart här, åka till stallet och ge mig ut tillsammans med mina tre favoriter i skogen. Tills ikväll har jag beställt toast med permesan & svampröra tillsammans med en fetaost&melonsallad. Yummy! Vill redan ha kvällsmys i soffan tillsammans med min andra hälft (och måla naglarna, de börjar bli fula igen, dags för uppfräschning). Ska försöka komma hem i någorlunda tid idag, så jag känner mig utvilad i morgon. Let´s hope for the best.
 
 
Vart jag skulle vilja befinna mig just nu. I en mysig säng, tillsammans med mysig belysning, en bok, en kopp varm choklad och fin utsikt. Får mig att längta lite efter julen ändå, men bara lite!