Att leva i nuet

Nu på morgonen kom jag på mig själv igen, jag sitter och drömmer mig bort. Jag har inte ens åkt iväg på den här resan än och jag befinner mig redan i planeringsläget för nästa. Alltså, jag orkar inte med mig själv. Det är som att det är så nära nu, så jag vet att det snart är över så jag får lite panik och måste börja planera nästkommande resor för att känna mig lite till freds. Tyvärr behöver jag nästan alltid ha en liten resa inbokad för att orka med, även om den ligger långt bort i tiden. Det är lite tufft både ekonomiskt och tidsmässigt att resa så mycket som jag egentligen vill med tanke på Abbe men jag försöker i alla fall avstå allt jag kan för att kunna resa så mycket som möjligt. Det stora nu är ju att vi parallellt behöver spara till hus (och troligen en ny bil till mig). Så det får bli väl avvägt framöver. 
 
Min grova planering ser ut enligt följande:
 
2016
USA okt/nov
 
2017
Berlin weekend april/maj
Florida jul/nyår
 
2018
NYC vår/sommar
Costa Rica jul/nyår
 
Egentligen vill jag få in Costa Rica tidigare men jag vet inte riktigt hur... Äh får försöka leva i nuet istället, eller ja typ fast bara kanske. Vill egentligen se så många saker. Kan tyckas konstigt att det är Florida igen nästa år men min mamma vill så gärna åka så vi funderar på att hyra ett hus under 2 veckor av en bekant till min pappa så det blir en relativt prisvärdresa där tanken är att vi åker allihop, dvs jag och Mathias, mamma och pappa, min syster, mormor och eventuellt någon mer som vill haka på. Och det vill jag verkligen, verkligen inte missa även om det blir fjärde gången i Florida på fyra år. Annars hade jag nog velat åka till Costa Rica där istället. Hmm det hard life of being poor ;) Kanske inte, jag får nog ta och bli lite rik istället. Så kan jag åka till samtliga ställen under nästa år. Har ni några drömresemål? Planerade eller i drömmarnas land.
 
Nu ska jag återgå till verkligheten och jobba bort lite fler saker inför nästa vecka. Ska använda min fm-rast till en promenad med M och Casper. Känns alldeles ypperligt faktiskt. kaffe kan jag dricka senare när jag är tillbaka vid min skrivbord. Nu ska jag istället ut i friska (och jävligt kalla) luften tillsammans med mitt favoritsällskap.