Träningssug

Just nu har jag ett sånt himla träningssug. Jag vill träna, bli bättre, utvecklas och känna att vi ligger i fas för att verkligen komma ut och tävla nästa säsong. Just nu känns möjligheterna skit. Att ens rida och träna hemma är obefintligt, det är svårt att hålla igång och då känns det meningslöst för mig att åka iväg och träna. Dessutom är det ett ganska stort projekt för mig att åka iväg på vardagarna med Abbe och jag har svårt att hinna med det med tränare som befinner sig rätt långt bort. Som grädden på moset började ju släpet strula i tisdags, påskjutsbromsen går i så fort man försöker backa mer eller minre, krävs en lutning på ingenting för att den ska bli kinkig. Släpet är nybesiktigat och servat för typ 1 månad sen, jag orkar verkligen inte. Ridbanan är sjö/sand och lersluschy just nu, det är mörkt heeeela tiden och motivationen är i botten. 
 
Det som är positivt är att förhoppningsvis blir det en markant förändring inom en snart framtid. Så det är bara att härda ut antar jag, men det känns som att just nu ser jag musklerna försvinna på min lilla häst (så illa kanske det inte är egentligen) och han ser ut som en avdankad häst med 1 dm päls och utan muskler. Yes, här är den överdrivande pessimisten. Jag längtar till förändring. Till träning och utveckling och till att hitta motivationen till varför man gör det här. 
 
Jag vet att jag kommer få göra det bästa av situationen och jag hoppas att is och minusgrader håller sig borta ett tag till. Helst lite mindre nederbörd generellt meeen jag har i alla fall knåpat ihop en plan för kommande veckor. Så nu ska jag försöka hålla mig lite positiv och taggad. Livet med häst går lite upp och ner, det är naturligt antar jag. 
 
 
Saknar varma höstkvällar och svettiga ridpass.
 
 
 
1
Sätilaryttaren.se

Jag tränar för en tjej online. Den första kursen som jag går heter grundkursen och rids enbart i skritt vilket har gett stora resultat i galoppen på alla mina hästar men framförallt hos min travare och det går att träna överallt, i skogen, längst en grusvägen. Det kan vara något för dig :) tror jag betalade 2000:- för kursen som håller på i tre månader men en lektion/vecka + 2 filmrådgivningar :)

Svar: Det låter ju väldigt intressant. Vart hittar jag detta? :)
Emily, Mikaela Ä, A