Från 70 till 30 kvm

Nu i helgen går flyttlasset till vårt betydligt mindre boende. Det kommer bli mysigt om än lite trångt. Vi är vana vid att sprida ut oss och nu ska vi helt plötsligt leva compact living milt sagt på ca 30kvm, två vuxna och två katter. Katterna ska få en kattlucka och inhängnad på utsidan så det blir lite frihet med begränsningar. Vill inte släppa ut eftersom jag inte vet hur vi kommer bo i framtiden men jag vill ändå att de ska få möjligheten att vara ute. Men det gör att dem får ett extra rum i alla fall. Får mata fåglarna på utsidan så dom har något att kika på. Det största problemet är väl egentligen förvaringen men det får helt enkelt lösa sig. Vi har i alla fall en lyxig kaffemaskin så jag kan dricka lyxkaffe, läsa böcker och njuta av tystnaden. För det är faktiskt en klar fördel, somna till tystnad och natur istället för muller från bilar och tjoande från människor som vi gör i stan. Klart fördel! 
 
Jag har redan flyttat en del saker, men det är fortfarande en del saker kvar. Vi har renast och slängt, packat saker som ska magasineras och sedan packat saker som ska med. Det känns som att flytten tagit över att min lediga tid. Katterna känns lite stressade över att allt flyttar på sig och försvinner så just nu vill jag bara vara klar så att katterna får boa in sig på nya stället och kan komma till ro igen. 
 
Idag ska jag faktiskt inte pcka något utan det blir jobb hela dagen och sen stallet. I helgen däremot har vi en hel del saker att göra. Det får bli intensivt och sen får jag längta efter en lugnare helg nästa helg. Nu: kaffe och jobb! I eftermiddag blir det stallet, jag ska hjälpa Elin med Peggy en stund och sen ska jag låta Abbe hoppa några studs på lina om underlaget på ridbanan känns okej, annars håller vi oss till lite bommar. Ikväll tänkte jag bara mysa i soffan framför Grey´s Anatomy med en påse godis. Ladda upp för flytten helt enkelt!