Back to reality

Skönt att vara hemma hos denna filur igen!
 
Nu är jag tillbaka i (svinkalla) Sverige igen. Vi landade i Göteborg igen lördag kväll efter en minst sagt strulig hemresa. Hem kom vi alla fall och vara glada för det, bättre sent än aldrig som man brukar säga. Resan har varit fantastisk på alla sätt och vis. Helt perfekt. jag tänkte att jag ska bjuda på lite bilder och uppdatering om det lite senare i ett par inlägg. 
 
Idag är jag tillbaka på jobbet och utöver mina arbetsuppgifter tänkte jag passa på att söka lite jobb innan jag går hem för dagen. Så det ska jag göra nu, sen ska jag stanna och köpa betfor innan jag beger mig till stallet. Abbe var nog ganska glad över att se mig igår och väääldigt glad över att få följa med in från hagen och få ompyssling och få följa med ut. Sötnosen! Han ser för övrigt ut som en brunbjörn, otroligt pälsig. Får se om det blir hållbart att ha honom oklippt trots allt. Jag hoppas på det men det beror lite på. Söt (och supermysig att krama) är han i alla fall med sin täta päls som gärna står precis rätt ut. Igår blev det en skrittur ute på töm tillsammans med Elin och Peggy. Det är det bästa med att vara hemma igen. Kärlek till dem två alltså. Broddat fick vi gjort innan också. Kändes skönt med tanke på att Abbe höll på att göra ett magplask i snöslasket när han kom springandes. Inte ett dygn hann jag vara hemma innan jag hade hjärtat i halsgropen. Jävla häst!
 
Det är sådär kul just nu efter som det regnat en himla massa, snöat, snöslask och sen fryst på. Så det är typ blött/hårt överallt. Så förhoppningen är idag att kunna tömköra lite ute i backarna kring stallet och sen avsluta lite i paddocken i alla gångarter men jag får se om det sistnämna funkar alls. Jag hoppas det, för då känner jag att jag nog kan hoppa upp i morgon. Han verkar ha tagit vilan den sista veckan med ro men han är allt lite extra vaken för ljud och väldigt pillig och ouppfostrad. Måste hitta ett sätt att fortsätta hålla igång över vintern. Hmm tåls att tänkas på känner jag.  
 
Planen för veckan ser ut ungefär såhär för Abbes del:
 
Måndag Tömkörning backar och på ridbanan
Tisdag Jogging ridbanan
Onsdag Tömkörning ute
Torsdag Jogging på ridbanan med bommar
Fredag Vila alt kortare pass på ridbanan/stubbåkern
Lördag Tömkörning ute
Söndag Uteritt
 
Detta under förutsättning att ridbanan är ridbar det vill säga.
 
Abbe har haft det mycket bra under tiden jag varit borta i alla fall, tack vare Filippa och Elin. Guld värda!
 
 
 
 
 
1
Ellen - tävlingsryttare

ser fram emot att höra om resan :D