Hopp & lek!

 
Mer bus i de lite äldre herrarnas hage än hos barnen, knasiga djur! Och visst har jag en fin skäck? Filmer finns på min instagram @empricou om ni vill se :) 
 
 
 

Kompis!

 
Igår fick äntligen Stein en jämnårig att leka med! En liten nordis närmare bestämt. De verkade bli kompisar direkt och ska nog få det roligt ihop. Mina andra är nog glada att slippa odågan som bara ska leka hela tiden ;) 
 
 
 

Kaffe.Kaffe.Kaffe

Den här dagen alltså, jag vet inte hur många koppar kaffe jag kommer behöva idag för att hålla mig vaken. Denna dag har varit och kommer fortsätta vara en pina fram tills jag får åka till stallet. Jag är så ofantligt trött. Efter jag var sjuk så har jag ju hostat (som man brukar kunna göra) men det är kvällstid en så irriterande hosta. Det bara kliar konstant så just nu sover jag helt enkelt skitdåligt. Jag behöver min sömn för att vara människa, minst 7 timmar är min måttstock annars somnar jag vid min dator. Nu är jag inne på typ fjärde dagen med runt 4-5 timmars sömn vilket verkligen inte fungerar för mig. Men nu ska jag sluta gnälla!
 
Igår fick Abbe komma ut i skogen på töm. Det duggade lite bitvid men det var annars trevligt. i början var han riktigt trevlig och jobbade på riktigt bra. Ju mer mygg och knott det kom ju mer ofokuserad blev han. Så vi hade en dust någonstans efter 2/3 av rundan där han bara ville gå på tvären, lyssnade inte och var allmänt bråkig. I slutet blev det bättre. Han var i alla fall väldigt pigg och glad och skötte sig mestadels riktigt bra. Han fick klättra ordentligt också så det var skönt. Även jag fick ju lite motion på köpet. Aldrig fel.
 
Idag ska Abbe få gå ett lättare joggingpass på banan samt galoppera lite på ovalbanan är tanken. Vi håller det ganska kort men med fokus på lösgjordhet och framme för skänkeln. I ramen helt enkelt. På så vis hoppas jag att vi är i bästa möjliga fas för den planerade hoppningen i morgon. Tills dess måste jag rota fram någon rolig övning också. Får se vad det blir för roligt! Får ta och boka in någon träning också. Vi har terrängträning den 11:e men skulle vilja boka in både en dressyrträning och en hoppträning också.