Ny glugg.

När jag äntligen haft iväg min kamera på lagning (slutaren gav ju upp efter sådär än 40 000 exponeringar) så kände jag att efter 7 år ihop jag och kameran så behövde vi ett nytillskott i form av ett objektiv, mitt 18-200 är trevligt visst men det är inte lika vasst som det en gång var speciellt till porträtt och sådär när man verkligen vill ha skarpa bilder med fin oskärpa i bakgrunden. Så för en knapp vecka sedan fick jag hem ett Tamron 90mm 2.8, jag är väldigt ringrostig när det kommer till fotoinställningar och sådär men med lite övning så ska det nog bli bra igen :) Det är ett väldigt trevligt objektiv, gediget och skarpt. Än så länge väldigt omtyckt!
 
 
Inget optimalt väder att provfota i, ledigt och otäckt.
Bilderna är helt orörda, har inte orkat installera photoshop än :)
 
 
 
Så väldigt ren liten häst ;)
 
 

Lite shopping

Jag och kusinen drog iväg till Charlies igår förmiddag, hade bland annat spanat in en jacka några dagar tidigare och den fick följa med hem, en superfin grön Gersemi. Kunde inte låta den hänga kvar :) Det blev även två av mina favvisgrimmskaft och en mössa från Harcour (så min fula trasiga mössa fick åka i soporna). Köpte även ett schabrak till Mikaela och en jacka till min syster, även den grön men från B Vertigo. Det fanns mest kläder på rean, inte så mycket roligt till hästarna, Bellis hade behövt ett nytt 200g täcke för Curre har gjort massor med hål i det. Men det får väl bli nästa säsong.
 
 
 
 
/Emily

Hästar.

 
Ibland förundras jag över hur fängslande dessa varelser är, hur glada de kan göra en. Många känner nog igen sig när jag säger att det är få saker man kan sitta och fördjupa sig i på forum, google, utrustning osv, i flera timmar utan problem som hästar och allt omkring. Det är något speciellt med dessa stora vackra utrycksfulla och kraftfulla djur. Vilda i sinnet men ändå så vänliga och nyfikna av naturen. Få saker i denna värld besitter samma magi. Och jag är evigt tacksam att jag får vara en del av det.
 
/Emily
 
1