Fredag i mitt hjärta

Äntligen fredag. Känner att jag börjar bli lite förkyld vilket såklart känns skittråkigt. Hoppas att det inte tänker bryta ut utan kan hålla sig i schack eftersom jag har en fullplanerad helg framför mig minst sagt. 
 
I morgon flyttar vi hästarna, någon gång mitt på dagen, så kvällen ska spenderas med att packa så mycket saker som möjligt. Lördagen består av att ströa våra nya boxar på lördag morgon och lasta av lite saker, sen hämta Abbe för att lämna honom och efter det hämta Peggy. På kvällen tänkte vi packa upp och promenera lite i ridhuset i alla fall. På söndag är vi med på utsläppet vid 07.30-08.00, mockar och fixar lite innan jag åker hem för att möte upp mamma och pappa hemma hos oss. Vi ska gemensamt se hur vi ska bygga en bra kattgård till katterna, mäta och dricka kaffe. Sen tillbaka till stallet på em för att motionera hästen. Fullt ös medvetslös tror jag det blir men det mesta är ju roligt så det blir nog hur bra som helst. 
 
Nu ska jag snart bege mig till Matilda för lite fika innan det är dags att åka in till stallet för att hämta släpet på pappa sjobb, byta bil och till sist åka till stallet. Puh! Blir nog en sen kväll men jag hoppas hinna med lite B&J i sängen ikväll i alla fall. Skulle vilja säga pussa på sambon också, men han är sjuk och jag vill inte riskera något så det blir nog närhet med avstånd. Det funkar det med. Vi kanske hinner se The Walking dead också, eftersom vi fortfarande inte sett söndagens avsnitt. Så spännande. Samtidigt blir det kort tid till nästa avsnitt vilket alltid är välkommet. 
 
Nu ska jag jobba någon timme till här ---> Matilda ---> Göteborg ----> Stallet
 
 
Precis såhär känner jag nästan jämt. Det går för det mesta fel och ingen förstår hur jag lyckas!