Brist på tid.

Allt går i ett och jag hinner inte med själv! Det är tur att en av oss uppdaterar lite så det inte är helt öde här :)
 
Sedan sist har jag hunnit med en hel del och inget alls - så skulle man kunna sammanfatta allt just nu. Var i London ett par dagar med mamma i början av december, mycket trevligt och kanonväder som vanligt, London gillar oss! Plånboken inte lika mycket.
 
Ligghallen är så gott som klar, lite vindnät ska upp och lite mer grus men nu är den i bruk iallafall och speciellt Curre har en ny favoritplats! 
 
Jag och Prins har varit iväg på träning också. Det vi just nu har extra fokus på är att reglera tempot och takten och göra bra "stanna". Svårt! Igår försökte jag klura på hur vi ska göra övergångarna mellan markarbete (= gå baklänges) och longering, Prins förstår mig inte och jag är för osmidig och otydlig så han fortsätter bara följa mig vilket han gör jättefint så kan ju inte bli sträng och chasa bort honom med risk att förstöra hans fina följsamhet Klurigt!
 
Nu har jag en dag kvar att jobba och så blir det fyra dagar julledigt, så härligt! 
 
Och ja, när vi varit iväg och tränat så stod transporten framme så passade på att lasta Stein, han klev rakt in. Gick sedan både backa och gå fram hur lätt som helst, världens duktigaste!